Дневен хороскоп за петък, 30 януари 2015

Най-сетне тази седмица свърши!

Дневен хороскоп за петък, 30 януари 2015

Овен 
Трудно ви е да се концентрирате, защото се чувствате преуморени. Недейте обаче да си го изкарвате на любимия човек, защото след това горчиво ще съжалявате!

Телец 
Независимо какви са плановете ви, съдбата ви е подготвила изненада днес. И то доста приятна! Всички останали зодии могат тайничко да ви завиждат...

Близнаци 
Правете онова, което зависи от вас. Пък да става каквото ще! И без това ви е писнало да вършите задълженията на околните.

Рак 
Бихте могли да обвинявате околните за своите неуспехи. По-добре е обаче да посветите деня на равносметка. Какви са грешките ви? Кои от тях са поправими?

Лъв 
Работата ви изморява все повече. Защо продължавате да се мъчите? Достатъчно перспективи има за вас. Огледайте се и вземете решение!

Дева 
Вие сте доста организирана личност и благодарение на това днес денят ви ще бъде свободен. Все пак сте свършили всичко в срок и заслужавате почивка!

Везни 
Трудно ви е да преодолеете гордостта си, но днес е по-добре да забравите егото си в името на взаимоотношенията с близък човек.

Скорпион 
Изпитвате необходимост от разходка сред природата. Днес може да планирате своите уикенд занимания!

Стрелец 
Отдайте се на заслужена почивка днес. Забравете за проблемите си и инвестирайте време в някое от любимите си занимания.

Козирог 
Днес ще имате енергия за всичко, което ви предстои. Един вълнуващ петък, който ще ви донесе цяла палитра от емоции.

Водолей 
Присмивате се на околните, но днес това ще ви се върне. Опитайте се да проявите чувство за хумор и не показвайте раздразнението си!

Риби 
Сигурно ви е трудно да се справяте с всичките си ангажименти. Днес ще постигнете нещо, за което мечтаете от известно време, и ще осъзнаете, че усилията ви не са напразни.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay