Дневен хороскоп за петък, 5 декември 2014

Дали краят на седмицата ще бъде приятен?

Дневен хороскоп за петък, 5 декември 2014

За да следите своя дневен хороскоп всеки ден, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Искате да имате повече власт, но засега ще трябва да се примирите с конкретната ситуация. Концентрирайте усилията си в съвсем различна посока. Личният ви живот има нужда от лека промяна, за да бъде всичко наред.

Телец
Колкото и да не ви се иска, ще се наложи да положите доста усилия в работа днес. Ще бъде натоварено, но и успешно. Вечерта бихте могли да разтоварите с филм или хубава книга.

Близнаци
Около вас има аура, която впечатлява всички. Настроението ви днес ще е толкова приповдигнато, че ще заразите и околните с усмивка. Дори да имате някакъв дребен проблем, той ще се реши от само себе си.

Рак
Откога не сте напускали града? Отправете се на пътешествие още днес, било то следобед или след работа. Посветете уикенда на любимите си хора, някъде далеч от тук.

Лъв
Любовта е единственото нещо, което ви интересува в момента. Посветете цялото си време на човека до себе си и няма да сбъркате. Денят ще бъде прекрасен!

Дева
Още от сутринта ще имате невероятна енергия. Ще вършите всичко с лекота и неусетно ще разчистите всичките си задачи до ранния следобед. Тогава може да се отдадете на приятни занимания далеч от офиса - петък е все пак!

Везни
Струва ви се невъзможно да смогнете заради натоварения си график. Поемете дълбоко въздух и преосмислете приоритетите си. Днес е ден за промяна на плана.

Скорпион
Звездите съветват да пазите здравето си. Не може да се каже, че ще имате много работа, затова може би е най-добре да си останете вкъщи. Посветете вечерта на приятелите си под формата на скромно събиране.

Стрелец
Не поглеждайте назад, защото няма никакъв смисъл. Бъдещето идва още днес, готови ли сте за промяна? Бъдете силни, както винаги, и всичко ще се подреди във ваша полза.

Козирог
Съдбата ви е отредила да имате прекрасен ден, изпълнен със случайности. Съвпаденията по принцип са част от живота ви, но днес ще ви зарадват повече от обикновено.

Водолей
Сякаш всичко се случва твърде бързо, за да му се насладите. Днес се опитайте да намалите темпото, за да усетите живота, а не да спринтирате през него. Най-голямото щастие е скрито в малките неща.

Риби
Днес ви предстои пътуване, което ще бъде доста по-приятно от очакваното. Ще се срещнете с хора, каквито не сте и предполагали, че съществуват - те ще ви върнат вярата в доброто. Бъдете спокойни, никой не ви мисли лошото - звездите го гарантират!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay