Дневен хороскоп за петък, 5 февруари 2016

Какво да очаквате от последния работен ден от седмицата?

Дневен хороскоп за петък, 5 февруари 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Отношението на ваш близък човек ви наранява, но не искате да признаете обидата си. В такъв случай няма как да очаквате каквато и да било промяна. Разкрийте истинските си емоции!

Телец
Денят ще бъде много натоварен - накъдето и да се обърнете, някой ще има нужда от вниманието и помощта ви. Не можете да пренебрегнете нито едно искане и натоварването ще ви дойде в повече. Отделете вечерта за почивка и спокойствие.

Близнаци
Очаква ви един стремителен ден! Ще успеете да посгинете повече, отколкото за цялата седмица и това се отнася и за работата, и за личния ви живот. За пореден път се убеждавате, че на "чиста глава” решенията се взимат много по-лесно и концентрацията е по-добра.

Рак
Не оставяйте зад гърба си чувства, за които не можете да спрете да мислите. Точно когато смятате, че положението е най-безнадеждно, трябва да положите най-много усилия за съхраняване на любовта, а не да се отказвате!

Лъв
Оставете се на течението да ви води. Не искате да признаете, че най-накрая сте намерили човек за себе си, защото ви е страх да не го изгубите. Любовта се среща рядко - приемете я и я изживейте пълноценно, без криене и преструвки!

Дева
Бъдете себе си и не позволявайте на когото и да било да ви поставя ултиматуми. Днес ще попаднете в ситуация, в която ще трябва да избирате между собствените си ценности и възможността за бърз успех. Няма съмнение, че трябва да се застъпите за себе си!

Везни
Защо продължавате да опитвате да съживите връзка, от която чувствата отдавна са си отишли? От дълго време и вие, и вашият партньор, се заблуждавате, че отношенията помежду ви се подобряват. Но това съвсем не е така…

Скорпион
Губите самообладание в ситуация, в която от вас се очаква тъкмо обратното. Днес няма да стане ясно какви ще бъдат последиците от неконтролируемото ви поведение, но те със сигурност ще ви настигнат и то съвсем скоро.

Стрелец
Не можете да спрете развитието на събитията и колкото и да ви се иска да го забавите, това няма как да се случи. Диктуването на случките в живота ви се определя от звездите, които днес са особено благосклонно разположени.

Козирог
Мечтаете за нечий чужд живот само защото вашият в момента е в застой. Решението на кризата, в която се намирате, е изцяло във ваши ръце. Вместо да се опитвате да подражавате на другиго, изградете собствената си личност!

Водолей
Грижите се за половинката си и се стараете нищо да не ѝ липсва, но тези постоянни грижи може би задушават човека до вас. Дайте му възможност да диша и му осигурете лично пространство - иначе рискувате да го задушите!

Риби
Има няколко души в живота ви, на които държите страшно много и заради които сте способни на всичко! Днес някой ще предизвика обичта ви към тях и това ще ви жегне изключително силно. Не се поддавайте на яда - точно това е целта на зложелателите!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay