Дневен хороскоп за петък, 6 май 2016

Какъв ще бъде денят?

Дневен хороскоп за петък, 6 май 2016

Овен
Днес дори за вас, с вашите невероятни способности да разчитате емоциите на другите, ще има известни предизвикателства. Важно е да се стремте към обективни изводи и решения. Не винаги вашето решение е най-доброто - запомнете го.

Телец
За много от вас семейството и дома са сред приоритетите ви днес. Запазете добрият тон и не разваляйте настроението на близките си в желанието си да ги назидавате и съветвате. Бъдете по-смирени и толерантни.

Близнаци
Днес сте малко изнервени по отношение на предстояща среща. Бъдете подготвени, храните очаквания, които в голяма степен зависят от представянето ви. Интимната ви връзка навлиза в нов етап, но това ли искате за себе си.

Рак
Не бъдете капризни повече от необходимото. Всяка претенция има смисъл до определен момент, след това вече спира да бъде забелязвана. Обърнете внимание на себе си, от какво имате нужда, какво храни душата ви.

Лъв
Денят ще е динамичен и изпълнен с интересни събития. Толерантността ви и способността да разбирате човека срещу вас ще ви помогнат да се справите в заплетена ситуация. Вечерта се отдайте на забавления.

Дева
Любимият ви човек е приготвил желана и радостна изненада. Дома ви е мястото, където сте най-сигурни в себе си. Там е вашата крепост и трудно допускате да се наруши хармонията му. И днес това ще бъде така и ще се чувствате добре сред своите.

Везни
Претоварвате се повече от необходимото и това неминуемо започва да се отразява на здравето ви. Отделете време и за самите себе си. Спомняте ли си какво наистина искате и кое е онова, което кара сърцето ви да пее? Правете го!

Скорпион
Опитайте се днес да не позволявате на променливите си настроение да пречат на нормалното ви общуване с околните. В противен случай едва ли ще останете доволни от това, което се случва. За предпочитане е да се замете с нещо, което ви разтоварва, оставете работата настрана.

Стрелец
Ще се превърнете в основния организатор на събитие, което ще промени плановете на мнозина около вас. Нищо ново, по-добре от всеки друг умеете да създавате, подреждате, и поднасяте приятни изненади. Ще внесете настроение и в семейството, а приятелите ще ви помогнат по-лесно да осъществите плановете си.

Козирог
Хубав момент да погледнете назад и навътре към себе си. Ден, в който да прецените кое и кого си струва да запазите  в живота си. Някои хора ще ви улеснят много с постъпките си и ще разберете кои са истинските ви приятели.

Водолей
Раздвоени и амбицирани мнозина от вас ще имат нужда от приятелски съвет и помощ. Не избързвайте да давате обещания, за които се съмнявате, че ще успеете да изпълните. Благородните ви стремежи са прекрасни, но реалността може сериозно да промени плановете ви.

Риби
Едно такова майско празнично се получава при вас. Интересни предложения и шанс да представите най-чудесните си качества. Само внимавайте с обещанията, преценявайте правилно силите си. Не обещавайте нещо просто от вдъхновение, вложете и разционалност.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay