Дневен хороскоп за петък, 8 август 2014

Какъв ще бъде за вас последният ден на работната седмица?

Дневен хороскоп за петък, 8 август 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А сега вижте какво ви очаква днес, ако сте зодия...

Овен
Предстои ви уикенд, изпълнен с емоции, за които мечтаете от много време. Всичко хубаво ще започне именно днес! Дълго време ще си спомняте с усмивка тези мигове, затова не се колебайте да послушате сърцето си и да отидете надалеч. Днешният ден определено е подходящ за приключения.

Телец
Бихте могли да продължавате да се преструвате, че някой около вас въобще не ви интересува. Ако обаче послушате сърцето си и се отдадете на чувствата си, изобщо няма да съжалявате. Денят ви предразполага към постигане на върховен емоционален баланс.

Близнаци
Някак си усещате, че не сте в добра кондиция днес. Бихте могли да си останете вкъщи - това ще е най-разумното решение. Ще спестите и на себе си, и на околните неприятни преживявания, свързани с лошото ви настроение!

Рак
Дали е възможно да приемете ситуацията от положителната й страна? Днес ще трябва да сторите именно това. В противен случай ще предизвикате съдбата да ви лиши от приятни емоции за пореден път. А май вече ви омръзна все на вас да се случват неприятни неща...

Лъв
Скоро съвсем ще забравите, ще сте имали отвратителна седмица. Бихте могли да отидете някъде с приятели довечера - и без това отдавна не сте се забавлявали. Приемете промените в живота си като нещо нормално!

Дева
Днес ще имате възможност да блеснете в професионален план. Възползвайте се, защото успехът ви е гарантиран. Ще имате достатъчно време да си починете след тези последни усилия. Вашето бъдеще зависи изключително много от текущите ви действия.

Везни
Как е възможно да сте били толкова заблудени досега? Някой ви е лъгал под носа ви, но вие едва сега разбирате. Недейте да губите вяра в хората. Днес обаче трябва да си направите някои важни изводи относно отношенията ви с околните. Може би трябва по-внимателно да подбирате приятелите си.

Скорпион
Нямате представа какво се случва с личния ви живот - всичко е пълна каша. Днес е крайно време да подредите приоритетите си и да продължите напред, следвайки ги. Всичко останало трябва да бъде на заден план за вас.

Стрелец
Бихте могли да изберете посоката, в която ще тръгне денят ви, още от сутринта. Може да ви се случат много приятни неща, но не и без да положите усилия за тях. В края на деня ще си дадете сметка, че излишно сте се притеснявали за работа през последните дни - всичко се развива в желаната от вас посока.

Козирог
Готови сте да поемете живота си в свои ръце, дори това да означава кардинална промяна в някой от неговите аспекти. Най-сетне се чувствате уверени в себе си - етап, който отдавна очаквахте да настъпи. В крайна сметка ви очакват прекрасни мигове, ако днес изиграете картите си правилно. 

Водолей
Вашата енергия днес е негативна и отблъсква хората, ето защо ще ви бъде толкова трудно да общувате с околните. В личен план също ви очакват доста неприятни разговори. В никакъв случай не обвинявайте себе си обаче - за всичко си има причина, дори да не я виждате на мига.

Риби
Предстои ви вълнуващо пътуване, за което не спирате да мислите цяла седмица. Добрата новина е, че днес ще можете спокойно да се отдадете на мечтите си, тъй като нямате абсолютно никакви ангажименти. Бихте могли да се видите с някой свой близък на обед, защото определено ще имате какво да си кажете. Звездите са ви подготвили една незабравима нощ!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 08.08.2014|09:32
Интересно,ще трябва да превъзпитам мисленето си :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay