Дневен хороскоп за понеделник, 01 май 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 01 май 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Спрете да се занимавате със собствените си желания, които и без това са объркани напоследък. Вместо това се огледайте за добрите възможности, които ви заобикалят. Може би ще трябва да си купите нова джаджа или да смените софтуера, който използвате.

Телец

Време е да отворите нова глава по отношение на комуникацията. Старите ви интереси ще бъдат изместени от нови, същото важи и за плановете ви. Не е изключено да направите драматични промени в семейството или социалния си кръг.

Близнаци

Денят е напрегнат и ще трябва да се справяте с много проблеми. Заливат ви с информация, която ви причинява само главоболие. Опитайте се да не реагирате крайно и изслушайте всички гледни точки.

Рак

Нови идеи, вдъхновение и креативност – това са качествата, които ще показвате днес. Запазете чувството си за хумор, защото събитията ще се развиват много бързо и може да се окаже, че нищо не е такова каквото изглежда.

Лъв

Социалните контакти ще ви гарантират успех днес. Опитайте се да погледнете нещата от различна гледна точка и може би ще избегнете някои конфликти и напрегнати ситуации. Позволете си някое приключение.

Дева

Днес ключовата дума за вас е "подобрение". Независимо колко сте добри в преговорите, ще се наложи да научите нови неща по темата. Научете се да слушате по-добре, това е в основата на успешния диалог.

Везни

Днес е време да погледнете истината в очите, независимо дали това ви харесва, или не. Ще можете да разчитате само на себе си и ще трябва да проявите кураж и издръжливост. Избягвайте интриги и имайте смелостта да кажете истината.

Скорпион

Днес ще търсите правото си да говорите открито и няма да се примирявате с това някой да ви потиска. Моментът е добър за запознанства и нови бизнес контакти. Посетете културно събитие, което да разшири хоризонтите ви.

Стрелец

Очаква ви напрегнат ден и за да се справите ще ви трябва вътрешна мотивация и подходяща храна. Ако се интересувате от нещо или някого, ще получите важна информация по темата. За да се почувствате уверени, ще ви трябва малко помощ от приятели.

Козирог

Цял ден ще получавате комплименти, внимание, а може би и подаръци. Въпреки това се чувствате неуверени в качествата си. Не бъдете толкова критични към себе си и се радвайте на случващото се.

Водолей

Приключва важен етап от живота ви, затова най-добре го отпразнувайте. Не поглеждайте назад с тъга: бъдещето ви е далеч по-обещаващо. Бъдете толерантни към хората и не ги съдете прекалено строго.

Риби

Днес сте по-любопитни и социални от обикновено. Все пак внимавайте да не дразните околните с вашата откровеност и директен подход. Общувайте с освободени хора, които могат да разберат нестандартните ви идеи.

 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay