Дневен хороскоп за понеделник, 05 февруари 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Бихте могли да се правите на недостъпни, но е важно да знаете, че днес не е добър момент за това. Дори напротив - звездите са благосклонни към личния ви живот, затова по-скоро послушайте сърцето си и споделете своите емоции с важен за вас човек.

Телец

Днес цял ден ще бъдете в отпускарско настроение, което ще ви навлече проблеми в работа. Вечерта ще трябва да наваксвате с ангажименти, които сте отлагали доста дълго време. Не унивайте - въпреки всичко скоро ще се почувствате добре в своята кожа.

Близнаци

Сякаш всичко се нарежда по вашия план днес! Все пак бъдете нащрек, защото в последната секунда нещо може да се обърка. Денят ще бъде перфектен и ще ви донесе много приятни спомени, които ще пазите дълго в съзнанието си.

Рак

Днес има шанс да срещнете важен за вас човек, с когото дълго време сте били разделени по независещи от вас причини. Опитайте се да не сдържате емоциите си, защото са взаимни. Цял ден ще бъдете доста общителни, а разговорите с околните ще ви обогатят.

Лъв

Днес ще ви се случат доста интересни неща. Още от сутринта ще общувате с ценен човек, а следобед ще съумеете да се справите с всичките си задачи. Струва ви се, че партньорът ви се е отдръпнал от вас, но това не е така - просто и той има твърде много ангажименти напоследък.

Дева

Денят ще ви донесе запознанство, което ще промени живота ви за кратък период от време. Внимавайте на кого доверявате тайните си, защото може да се окаже, че сте използвани. Ако днес бъдете прекалено доверчиви, ще имате проблеми през целия месец.

Везни

В работа ще имате проблеми, които обаче ще успеете да разрешите до края на деня. Не търсете помощ от колеги - те само ще се опитат да ви навредят. Вечерта намерете начин да релаксирате качествено, дори ако това означава да останете сами за известно време.

Скорпион

Не си въобразявайте, че някой ще свърши вашата работа. Днес ще трябва да положите сериозни усилия, за да постигнете целите си. Някак си ще се справите, въпреки че въобще не ви се занимава. Вечерта е най-добре да прекарате времето си с приятели, които ще ви помогнат да забравите за проблемите си.

Стрелец

Емоциите ви бушуват като море! Способни сте да извършите чудеса за любимия човек. Не се притеснявайте, той няма да злоупотреби с вашите чувства, дори напротив - истината е, че всичко е взаимно. Денят ще ви донесе чудесни споделени мигове с него.

Козирог

Денят ви ще бъде изпълнен с приятни емоции. Не пропилявайте времето си в оплаквания - опитайте се да откриете добрата страна на всяка ситуация. Скоро ще се адаптирате към случващото се.

Водолей

Струва ви се, че всички са настроени срещу вас, но всъщност просто сте изморени. Не си заслужава да се ядосвате за незначителни неща. Гледайте напред и изобщо не се притеснявайте, скоро всичко ще си дойде на мястото.

Риби 

Бихте могли да прекарате деня си с любимия човек - това определено ще бъде най-правилното решение. Отдайте се на емоциите и слушайте сърцето си. Вечерта се пригответе да научите страхотна новина, която ще промени отношението ви към света.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay