Дневен хороскоп за понеделник, 08 май 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 08 май 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Направете си подарък днес. Не е лоша идея от време на време да се глезите, като си осигурявате комфорт и щастие. Източник на радост може да бъде материална вещ или лично емоционално преживяване. Каквото и да е - постарайте се да го получите!

Телец

Чувствате се неудовлетворени от последните събития в живота си. Надявате се на друго, очаквате преживявания, които така и не се случват. Поемете нещата в свои ръце, не може вечно да разчитате на късмета и други външни фактори.

Близнаци

Изглежда, че трудният период в работата, през който преминавате напоследък, е на път да поеме в друга посока. Има изглед занапред да си осигурите стабилност и комфорт в професионален план. Работете усилено и нещата няма как да не се получат!

Рак

Днешният понеделник не се различава с нищо от останалите почивни дни. Ежедневието ви е еднообразно и в него липсват емоциите, от които се нуждаете. Разнообразете деня си, като прекарате вечерта по различен от обичайния начин.

Лъв

Днес непременно трябва да направите нещо, което искате да извършите отдавна, но все не ви достига смелост. Доверете се на инстинкта си и се впуснете в интересно преживяване, без да мислите много много за последиците. Имате нужда от адреналин - осигурете си го!

Дева

В любовен план на пръв поглед всичко е наред. Има обаче малки детайли, които напоследък ви карат да се питате в каква посока отива връзката ви. Отговорете си на въпроса какво искате самите вие, за да си начертаете една ясна представа за това, което очаквате да се случи в бъдеще.

Везни

Всичко, от което се нуждаете в рамките на днешния ден, е уединение. Намирате се в период от живота си, в който трябва да обмислите какъв път да поемете от тук нататък. А това може да се случи единствено, като си осигурите необходимото спокойствие.

Скорпион

Сутринта ви кара да се чувствате потиснати и унили. Интересно събитие, което ще се случи в обедните часове, успява да ви измъкне от лошото настроение. Съсредоточете се върху положителните неща в живота и не обръщайте внимание на дребни неприятности!

Стрелец

Близък приятел се нуждае от подкрепата ви. Въпреки че точно в момента имате собствени грижи, които не ви оставят на мира, изключително важно е да не пренебрегвате мълчаливия зов за помощ. Приятелството ви с този човек е дългогодишно - не го разваляйте сега!

Козирог

Семейството ви разчита на вас и днес ще трябва да оправдаете доверието на най-близките си. Не бягайте от отговорност - най-добрият начин за разваляне на семейната връзка е да не изпълните обещанията, които са важни за роднините ви.

Водолей

Какво можете да искате от поредния почивен ден? Спокойствие? Днес то ви е осигурено. Изпълнението на задачи в кратък срок няма да ви тормози през днешния ден и вие ще успеете да си осигурите занимания, които са ви наистина приятни.

Риби 

Денят ще бъде натоварен и ще ви се наложи да се справите с много и важна работа за сравнително кратко време. Заредете се от сутринта с огромна доза работохолизъм - любовта към това, с което се занимавате, ще ви е особено необходима днес! 

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay