Дневен хороскоп за понеделник, 1 декември 2014

Как ще започне вашата седмица?

Дневен хороскоп за понеделник, 1 декември 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Изключително добре ще започнете деня си - ще свършите толкова много работа до обед! Това ще ви мотивира още повече. Имайте предвид, че усилията ви не остават незабелязани, дори да не получавате всеки ден потупване по рамото.

Телец
Смятате, че винаги сте прави, но не е точно така. Опитайте се да преосмислите начина, по който се държите с хората. 

Близнаци
Нямате търпение да дойде време за важното събитие, което очаквате от толкова много време. Планирайте внимателно всичко, за да вървят нещата по план.

Рак
Искате да промените живота си, но все не ви стиска да го направите. Днес е перфектен ден за промяна. Стига сте отлагали - бъдете смели, звездите ви подкрепят безусловно.

Лъв
Няма как да се преструвате вече, че не ви пука за нищо - животът си минава, докато вие се правите на каквито не сте. Покажете емоция, за да получите същото в замяна от околните!

Дева
Не пропускайте малките мигове, които правят живота толкова хубав! Днес денят ви ще е изпълнен с щастие, стига да отделите достатъчно време, за да го видите!

Везни
Пазете здравето си, защото то е най-важно от всичко! Опитайте се да започнете да се храните с по-качествени неща, считано от днес.

Скорпион
Има ли желание, има и начин. Припомнете си тази крилата фраза, когато днес по някое време кажете "Не мога!". Всичко си зависи от вас, така че вземете живота си в свои ръце.

Стрелец
Защо отказвате да се прибирите със съдбата си? Днес може би е крайно време да преразгледате отношението си към живота. Защото в крайна сметка щастието е въпрос на избор. Само вие може да повлияете на настроението си.

Козирог
Днес ще имате доста проблеми в работа. Писнало ви е хора, които не разбират от вашата дейност, да ви се бъркат. За съжаление звездите не са благосклонни към евентуални промени в живота ви, така че може би ще се наложи да се забавите с молбата за напускане.

Водолей
Иска ви се да се занимавате с нещо по-вълнуващо, а днес денят е идеален да смените малко попрището. Опитайте се да положите максимално много усилия, така че да се справите и занапред.

Риби
Колкото и да не ви се вярва, вашият партньор наистина ви обича. По-добре спрете да се правите на интересни и му покажете чувствата си. Това е единственият начин да спасите връзката си и да бъдете щастливи. Ако трябва да проведете някакъв разговор, днес е денят!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay