Дневен хороскоп за понеделник, 1 февруари 2016

Какво ви очаква през първия февруарски ден?

Дневен хороскоп за понеделник, 1 февруари 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Гледате на живота от веселата му страна и не обичате да бъдете обградени от хора, които постъпват иначе. Негативизмът им влияе пряко върху вашето настроение, затова се постарайте да не прекарвате много време в компанията им днес.

Телец
Целият ден за вас ще бъде много непродуктивен. Имате съмнения относно свой колега, който не много скрито се опитва да саботира работата ви. Опитайте се да го разобличите, като го поставите в капана на собствените му игри.

Близнаци
Правите се, че не виждате какво се случва пред очите ви, но всъщност това е единственото, за което можете да мислите. Не понасяте, когато някой ви залъгва и си мисли, че вие му вярвате сляпо. Разкрийте жалките му опити.

Рак
Работата е на първо място за вас и днес ще положите огромни усилия, за да се представите добре в службата. Поставена ви е задача, която ще определи по-нататъшното ви развитие в компанията. Не можете да се провалите!

Лъв
Денят ще бъде изпълнен с приятни емоции, защото ще бъде прекаран в компанията на любимия човек. От дълго време не сте имали възможността да посветите цял един ден на половинката си - насладете се на споделените мигове.

Дева
Имате желание да направите добро дело днес. Дали ще бъде с благотворителна насоченост или просто ще опитате да помогнете на приятел, който не вижда изход от тежка ситуация, в която е попаднал - жестът ще бъде оценен!

Везни
Работите с крайно неквалифицирани в областта си хора и това ви изнервя и ви кара да се държите враждебно. Колкото и разбираемо да е поведението ви, трябва да се постараете да запазите спокойствие и да завършите проекта докрай.

Скорпион
Почитатели сте на вечерите, прекарани в компанията на най-близките приятели. Те ви зареждат с емоции и ви помагат да се отървете от натрупаното през деня напрежение. Спретнете си приятелска среща след работа - имате нужда от нея!

Стрелец
Опитайте се да не критикувате всичко, което не ви харесва. Приемете факта, че всеки човек има различна гледна точка и това, че поведението му не отговаря на вашите стандарти, не означава, че то непременно е грешно.

Козирог
Ядосани сте на свой близък човек и това потиска настроението ви през целия ден. Вместо да трупате гневните емоции в себе си, най-добре се занимавайте с някакъв вид спорт. Така ще се освободите от негативните чувства.

Водолей
Подкрепяте човек, чиито интереси са коренно различни от тези, които е заявил пред вас. Постарайте се да разберете истинските му подбуди за преследване на целта, до която му помагате да се докопа. Възможно е те изобщо да не отговарят на принципите ви.

Риби
Срамежливостта ви ще застане на пътя ви днес и няма да успеете да се насладите на приятно преживяване, защото ще потънете в сянката на свенливостта. Става въпрос за събитие, в което ще бъдете в центъра на вниманието - място, на което не се чувствате никак комфортно.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay