Дневен хороскоп за понеделник, 10 април 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 10 април 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Прекарайте деня в компанията на най-близките си хора. Нищо няма да ви попречи да се радвате на щастливи събития, а усмивката няма да слиза от лицето ви. Осигурете си спокойствие.

Телец

Изпитвате непреодолима тъга, източникът на коята извира от дълбините на душата ви. Не можете да споделите с никого своята болка, защото смятате, че няма човек, който да ви разбере. Огледайте се - той всъщност е по-близо, отколкото предполагате.

Близнаци

Сведете харчовете си до минимум. Финансовото ви състояние не е толкова розово, че да си позволявате да пилеете парите си за каквито и да било прищевки. Стегнете се, за да се справите с тази криза.

Рак

Нормално е от време на време да се чувствате не на мястото си. В момента се намирате сред хора, които изобщо не се доближават до вашата представа за приятели. Затова си дайте повече време, за да свикнете с обстановката, вместо да се самообвинявате.

Лъв

Очаквате пристигането в деня ви на човек от миналото. Не знаете как бихте реагирали в момента, в който го видите, но реакцията ви със сигурност ще бъде отражение на чувствата, които изпитвате към него, и които все още не са си отишли.

Дева

Доверявате се на човек, който изобщо не мисли за вашето благоденствие. Ако има вариант сами да се справите с пробемите си, най-добре не разчитайте на чужда помощ. Тя може да се окаже лошо решение за бъдещето ви.

Везни

Плановете изобщо няма да проработят днес. Въпреки че изпълнявате всичко по график, не стигате до желания ефект. Затова най-добре е да зарежете уговорките и да се захванете със собствените си желания. Ако се занимавате с нещо, което ви доставя удоволствие, ще постигнете много повече и в личен, и в професионален план.

Скорпион

Не знаете какво да правите с живота си, накъде да поемете от тук нататък, с какво да се захванете. Днес обаче ще получите недвусмислен знак, който ще ви отведе в правилната посока. Постарайте се да не го пропуснете, забързани в ежедневието.

Стрелец

Обичате да чувате ласкателни думи по свой адрес и днес ще доловите именно хвалебствия, които ще вдигнат самочувствието ви до небето. Не се самозабравяйте - някои хора обичат да приказват само за да си спечелят благоразположението на другите.

Козирог

Флиртувате с човек, когото познавате съвсем отскоро, и то без дори да осъзнавате действията си. Мислите, че поведението ви е приятелски настроено, но всъщност от другата страна то е разчитано като откровен флирт. Помислете дали това положение ви устройва.

Водолей

Гордеете се с постиженията си, но все се намират хора, които да омаловажат усилията ви и да ви накарат да се чудите дали сте направили всичко по силите си. Не живеете за чуждото мнение - ако вие сте удовлетворени от успехите си, мнението на хората няма значение!

Риби

Придавате твърде голяма важност на неща, които изобщо не ви засягат пряко. Това само ви натоварва  и ви кара да се чувствате така, сякаш сте отговорни за чуждите действия. Опитайте се да гледате по-ведро на събитията около себе си.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay