Дневен хороскоп за понеделник, 12 март 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 12 март 2018 г.

Овен

Трябва да сте наясно, че някой днес ще ви вбеси ужасно. Опитайте се да подходите с разбиране, но знайте, че ще ви е доста трудно. Все пак кризата в отношенията ви ще отшуми до края на деня.

Телец

Имате предчувствие за нещо значимо. Истината е, че вътрешният ви глас, както обикновено, не ви лъже. Дълго време ще помните днешния ден!

Близнаци

Вашите познати постоянно ви товарят със своите проблеми, като същевременно не ви изслушват. Опитайте се да избягате за малко от тази тегоба, защото емоционалното ви състояние скоро ще се влоши рязко.

Рак

Ще имате възможност да реализирате ангажименти, които сте отлагали от доста дълго време. Днес няма да имате време за почивка, но пък усилията ви ще бъдат щедро възнаградени от съдбата.

Лъв

Иска ви се да се отдадете на номадски живот, но моментът не е особено подходящ. Въпреки това бихте могли днес просто да се отправите на кратко пътуване с вашия партньор. Това ще ви се отрази добре несъмнено!

Дева

Вашият ден ще ви накара да попаднете във вихрушка от интересни срещи и разговори. Няма да скучаете, определено! Опитайте се да посрещнете социалните предизвикателства в добра кондиция.

Везни

Спрете да се сдържите с най-близките си сякаш въобще не ви пука за тях. Постарайте се да показвате еднозначно чувствата си и допуснете най-сетне някого до себе си.

Скорпион

Въпреки че не се чувствате отпочинали, днес ще имате достатъчно енергия и сила да се справите с всички предизвикателства. Опитайте се да мислите позитивно! Там ще бъде разковничето към успеха.

Стрелец

Какво ви коства да бъдете учтиви с околните? Днес ще осъзнаете, че понякога се държите излишно дръпнато. Завържете нови приятелства и се радвайте на споделените мигове с интересни хора.

Козирог

Имате усещането, че днес ще се случи нещо лошо. Според звездите обаче вашата карма е наситена с позитивна енергия и изобщо не ви очакват сътресения. Радвайте се на спокойствието, което придружава дните ви.

Водолей

Искате да забравите миналото си, а всъщност в него се крият най-ценните уроци. Днес е ден за равносметка, не пропилявайте времето си в напразни опити да избягате от себе си!

Риби 

Искате да проведете емоционален разговор с партньора си, но той не ви обръща внимание. Все пак направете компромис и потърсете общ език с него - всъщност от това зависи връзката ви.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay