Дневен хороскоп за понеделник, 13 април 2015

Последният почивен ден...

Дневен хороскоп за понеделник, 13 април 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Отлично знаете, че вие не сте центъра на Вселената. Тогава защо се опитвате да налагате себе си и своето мнение във всяка удобна минута? Не е възможно винаги да сте прави.

Телец
Безотговорното ви поведение няма да ви помогне нито в професионален, нито в личен план. Никой не обича несериозно поведение, още повече в ситуации, които изискват усърдна работа.

Близнаци
Празничните дни са към своя край и е време да се настроите за работа. Малко бавно ще влезете в ритъм и това ще попречи на задълженията ви. Концентрирайте се, за да бъдете максимално продуктивни.

Рак
Притесненията ви относно бъдещето са абсолютно неоснователни. Няма как да знаете дали поведението ви ще предизвика положителна или отрицателна реакция. Не се притеснявайте - всичко върви по план!

Лъв
Грабете от живота с пълни шепи. Не отлагайте едно или друго начинание за "след време”. Подходящият момент никога не идва. Затова просто си изберете един миг и го направете идеален за самите вас.

Дева
Мислите, че сте успели да заблудите околните с подобието на актьорска игра, което се опитвате да представите. Да, обаче те изобщо няма да попаднат в капана ви. Лъжата ще бъде разкрита съвсем скоро.

Везни
Осъзнавате грешката, която сте допуснали, но понеже сте от хората, които никога не казват "Съжалявам”, срещате трудности да се извините. Отървете се от егото си в името на истинското приятелство.

Скорпион
Готови сте на всичко, за да защитите човек, на когото държите. Дори това да означава, че трябва да пренебрегнете собствената си безопасност. Всеотдайността ви е похвална, но все пак бъдете внимателни и мислете и за себе си.

Стрелец
Дори и отчаяно да искате да осъществите плановете си за деня, това няма да се случи. Просто звездите имат други планове за вас днес. Не бъдете разочаровани - това е една неподозирана възможност.

Козирог
Много по-добре е да разчитате изцяло на себе си вместо да се надявате на помощ от когото и да било. Важно е да имате реална представа за живота, за да можете да се справяте сами във всичко.

Водолей
Тъгата не е ваш приятел, а напротив. Наумили сте си, че сега просто не е време за усмивки и забава. Не забравяйте, че колкото и да ви е тежко - животът продължава. И никакви сълзи и тъжни гримаси няма да забавят неговия ход.

Риби
Денят ще бъде слънчев и весел. Само компанията на любими хора може да ви накара да се чувствате по този начин - щастливи и удовлетворени от живота. Насладете се, без да се затормозявате с мисли за работа.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay