Дневен хороскоп за понеделник, 15 септември 2014

Как ще започне работната ви седмица?

Дневен хороскоп за понеделник, 15 септември 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен

Новата работна седмица ще започне шеметно за вас. Още от сутринта ще успеете да отметнете толкова много ангажименти, че ще получите одобрението на шефовете си. Вашите усилия ще бъдат възнаградени скоро.

Телец
Имате навика да бъдете доста мързеливи в понеделник, но днес трябва да избягате от него. Опитайте се да си съставите план за деня и да го спазвате стриктно. Ако не го направите, вечерта ви ще бъде просто кошмарна, защото всичко ще ви се струпа накуп.

Близнаци
Няма как да си кривите душата - вашата работа вече не ви носи удовлетворение. Това обаче съвсем не означава, че трябва да вземете прибързано и необмислено решение. Днес отделете време да разберете в каква посока искате да се развивате професионално.

Рак
Струва ви се, че всички се държат дръпнато с вас и ви игнорират нарочно. А просто днес сте толкова ослепителни, че хората малко се дразнят от факта, че привличате вниманието без усилия. Простете на дребните душици и се радвайте на деня!

Лъв
Днес ще осъзнаете, че любовта ви е споделена и няма за какво да се тревожите. Бихте могли да се отпуснете и да се наслаждавате на емоциите, които ще последват. Денят е подходящ за романтична вечеря или разходка из нощния град.

Дева
Днес ще срещнете човек, за когото сте мечтали дълго време. Нещо повече - ще имате възможност да проведете вълнуващ разговор и да осъзнаете, че тъкмо от него сте имали нужда, за да се чувствате добре.

Везни
Сякаш вашата съдба ви е отредила все да се забърквате в неприятности, но да излизате от тях с лекота. Днес денят ви е приготвил поредната доза объркани случки, с които обаче ще се справите бързо-бързо. 

Скорпион
Днес ще ви се наложи да проявите нетипично за вас търпение. Бихте могли да избухнете, но е за ваше добро да не го правите. Ако съумеете да бъдете дипломатични с когото трябва, усилията ви ще бъдат възнаградени през следващите дни.

Стрелец
Вашето его не ви позволява да заобичате човека до вас. Проблемът е, че днес той ще ви накара да осъзнаете колко ценен е за вас всъщност. Променете отношението си към него, защото скоро ще е твърде късно.

Козирог
Не може да се каже, че днес ще бъдете в лошо настроение, но просто няма да имате никаква енергия. Апатията ви ще се отрази на отношенията ви с околните и всичко ще ви се струва ужасно. В края на деня обаче ще се появи някой, който ще ви накара да се почувствате осезаемо по-добре.

Водолей
Възможно е днес да се сетите за нещо от близкото минало, което да ви разстрои. По обед обаче ще попаднете в ситуация, която ще оправи настроението ви до края на деня. Възползвайте се от възможността да прекарате свободното си време с близките си.

Риби
Може да се каже, че днес започва поредната емоционална седмица за вас. Денят ще бъде изпълнен с щастливи мигове и дори нещата, които ви дразнят ужасно по принцип, днес няма да ви правят впечатление.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay