Дневен хороскоп за понеделник, 16 март 2015

Нова седмица, ново начало!

Дневен хороскоп за понеделник, 16 март 2015

Имате възможност да следите хороскопа си за всеки ден от седмицата в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Трескавата подготовка около важно събитие отнема цялото ви свободно време. Нe намирате дори една минута за себе си, камо ли за най-близките си. Уверете ги, че не ги пренебрегвате, а наистина не разполагате с никакво време.

Телец
Водите битка с пороците си. Взели сте правилно решение - освобождението от вредните навици няма как да не бъде полезно за вас. Трудно е, но ще успеете да се справите - стига да бъдете постоянни в усилията си.

Близнаци
В рамките на деня очаквайте подарък, който изобщо не сте очаквали да получите. Изненадата е толкова голяма, че ще успее дори да ви разчувства. Бъдете благодарни за присъствието на любимите ви хора в живота ви - именно тяхна е заслугата за истинското ви щастие.

Рак
Днес най-накрая ще се появи светлина в тунела, от който от дълго време се опитвате да излезете. Краят на мъките ви е близо - остава да направите още само няколко крачки, преди да се отправите към изхода.

Лъв
Какво бихте направили, ако се окажете в ситуация, в която няма как да помогнете на човек, когото обичате? Днешният ден ще ви даде отговор на това питане. Бъдете тялом и духом до този, който се нуждае от безрезервната ви подкрепа!

Дева
Отворете очите си! Не всеки, който се представя за ваш приятел, в действителност е такъв. Прекалено сте доверчиви и това е най-голямата ви слабост. Отървете се от нея.

Везни
Отношенията с половинката ви в момента могат да бъдат характеризирани като "пълна хармония”. Няма го онова напрежение, което ви тормозеше в миналото. Липсват спорове, отсъства и раздразнението. Това е пример за идеална връзка.

Скорпион
Очаквате много повече от онова, което звездите са приготвили за вас. Не бъдете алчни - щастието не е в големите неща. Наслаждавайте се на малките радости в живота - това е правилният ключ към спокойствието и удовлетворението.

Стрелец
Днес ви предстои да вземете решение, което ще се отрази на всички бъдещи събития. Помислете наистина добре, преди да кажете последната си дума. Веднъж направено, това решение няма как да бъде променено. Бъдете категорични в мнението си.

Козирог
Ситуацията, в която се намирате в момента, не е от най-приятните, в които сте били. Всичко ви изнервя - липсата на работа, дребните спречквания с половинката и безсилието ви пред всичко това. Необходимо е известно време преди проблемите да се разрешат от самосебе си.

Водолей
Притеснявате се за роднина, който не е особено добър в това да се грижи сам за себе си. Въпреки това той не понася чужда намеса в живота си. Уверете се, че ще му окажете помощ, без да разбира за това.

Риби
Вярно е, че имате основание да бъдете ядосани, но не се поддавайте на гнева. Негативните емоции ще ви повлияят лошо и ще навредят още повече. Спокойствието в момента е най-добрият ви приятел.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay