Дневен хороскоп за понеделник, 16 февруари 2015

Дали първият работен ден от седмицата ще е успешен за вас?

Дневен хороскоп за понеделник, 16 февруари 2015

Ако искате да четете хороскопа си за всеки ден от седмицата, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook! А днес ви очаква...

Овен
Напоследък нямате търпение да осъществите идеите, които се зараждат в главата ви. Недейте да бързате - нещата ще се случат тогава, когато настъпи подходящият момент.

Телец
Срив в отношенията ви с близък човек ще помрачи настроението ви. Наясно сте, че вина в случая навярно имате и вие. Постарайте се да оправите нещата!

Близнаци
Неочаквани финансови постъпления ще направят работния понеделник по-хубав, отколкото обикновено е. Не се поддавайте на импулса да ги похарчите веднага, а спестете тези средства за времето, когато наистина ще са ви необходими.

Рак
На фона на негативните събития, които се случват в живота ви напоследък, е завидно неразрушимото безгрижие, което ви е завладяло. Продължавайте в същия дух, проблемите имат склонност понякога да се решават от самосебе си.

Лъв
Предстои ви ден, изпълнен с щастливи мигове и вълнуващи преживявания. Обръщайте внимание на малките неща в живота и им се насладете.

Дева
Обградени сте от хора, които таят в себе си негативни мисли и отрицателна енергия. Отделете се от тяхното обкръжение. В момента нямате нужда от песимизъм.

Везни
Усещате, че малко по малко всичко онова, което се обърка тотално преди време, започва отново да си идва на мястото. Бъдете оптимисти - малко вяра никога не е излишна!

Скорпион
Долавяте липсата на хората, които обичате. Физически те са точно там, до самите вас, но имате чувството, че не успяват наистина да ви разберат и да ви помогнат да се справите с проблемите си.

Стрелец
Инатът ще ви доведе до положение, при което ще трябва да предприемете стъпката, от която най-стремително бягате - извинението. Внимавайте с чувствата на околните - те може да са по-лесно раними, отколкото предполагате.

Козирог
Позволете си поне веднъж да бъдете непукисти! През целия ден нямате никакъв късмет и лошите събития като че ли ви "следват по петите”. Не им придавайте голямо значение - усмихнете се и продължете напред!

Водолей
Изправени сте пред дилема дали да предприемете онова пътуване, за което мечтаете от месеци, или да го отложите за пореден път. Не забравяйте, че "светът е една книга и тези, които не пътуват, прочитат само една страница”.

Риби
Уикендът приключи и е време да се заловите за работа. Колкото и да ви липсва безгрижието по време на почивка, ви чакат неотложни задачи, които трябва да бъдат изпълнени в срок.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay