Дневен хороскоп за понеделник, 16 юни 2014

Дали началото на новата седмица ще е щастливо?

Дневен хороскоп за понеделник, 16 юни 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А ето и какво ви очаква днес...

Овен
Днешният ден изисква от вас сериозно планиране и за щастие мисълта ви протича изключително бързо. Моментът е чудесен да разгледате всички възможни варианти и да измислите нещо ново и неочаквано.

Телец
Някой се опитва да привлече вниманието ви като нарушава всички правила и докато се опитвате да го усмирите, всъщност може би попадате точно в капана му. Опитайте се да пресметнете ситуацията, за да знаете как да подходите. 

Близнаци
Към края на деня ще започнете да виждате нещата по различен начин. Трябва да сте подготвени за бъдещи промени. Моментът е подходящ да промените плановете си с по-добри. 

Рак
Днес трябва да покажете приспособимост, дори ако става въпрос да си останете вкъщи под завивките. Моментът е подходящ да проверите за новопоявили се проблеми и да се опитате бързо да ги решите. 

Лъв
Трябва да положите повече старание в грижите за човек или проект, които изглежда взимат повече от мислите ви, отколкото заслужават. Всъщност те са важни, така че убедете се, че приемате нещата на сериозно. 

Дева
Вашата енергия е почти изчерпана днес, така че може да ви се стори по-трудно от обикновено да сте продуктивни. Това не означава, че сте загубили духовността си, просто ви трябва почивка.

Везни
Опитайте се да вникнете дълбоко в това, което става с другите хора днес, поне докато сте заредени с положителна умствена енергия. Не е трудно, а и интуицията ви ще ви пази.

Скорпион
Днес ще ви е малко трудно да се справите с измислянето на нови идеи, така че опитайте се сами да се надхитрите. Просто защото не се чувствате в правилното настроение, не означава, че няма да се справите. 

Стрелец
Денят е чудесен да държите съзнанието си широко отворено, тъй като търсите нещо повече от поредната смахната идея. Запазете доза скептицизъм, за да не изглеждате абсурдно.

Козирог
Време е да промените нещо – може би външния ви вид или пък целите си. Добър момент е и да поемете нова задача, само за да не стоите без работа.

Водолей
Искате нещо ново, но ви е страх. Бъдете позитивно настроени и се опитайте да преследвате мечтите си докрай.

Риби
Промяната идва независимо дали ви харесва, или не. Странно е, че ви се струва прекалено внезапна, но всъщност тя е предизвестявала за себе си. Скоро ще разберете, че е идвала от седмици, а може би и от години. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 16.06.2014|19:34
Днес и при мен бе тежък ден като начало на седмицата.
3
Не е посочен 16.06.2014|14:20
Прави са , че енергията ми се е изчерпала .
2
Не е посочен 16.06.2014|12:47
да,днешния ден имам усещането,че ще ми промени ..ежедневието доста точно ще се приспособя.
1
Не е посочен 16.06.2014|11:54
Интересен хороскоп за днес :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay