Дневен хороскоп за понеделник, 17 ноември 2014

Какво ще бъде началото на седмицата за вас?

Дневен хороскоп за понеделник, 17 ноември 2014

За да четете всяка сутрин своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А сега разберете какво ви очаква днес, ако сте зодия... 

Овен
Денят ви ще бъде изключително успешен. Ще съумеете да довършите отдавна отлагани ангажименти и ще почувствате удовлетворение от това.

Телец
Иска ви се да напуснете работа и реално не виждате причина да не го сторите. Звездите са благосклонни и дори предвиждат промяна в живота ви. Бихте могли да се възползвате от момента и да промените житейския си път към по-добро.

Близнаци
В личен план животът ви е направо перфектен. Околните ви завиждат, защото наистина сте намерили сродна душа. Не погребвайте връзката си в рутината, а правете нови и нови неща заедно, започвайки от днес!

Рак
Денят е особено подходящ за шопинг терапия. Така или иначе ви предстои месец на финансовата стабилност, така че бихте могли да похарчите малко пари. Все пак не се увличайте, нали предстоят и празници!

Лъв
Днес обезателно трябва да прекарате деня си, общувайки с различни хора. Само така ще обогатите вътрешния си свят. Настроението ви ще бъде прекрасно през целия ден.

Дева
Струва ви се, че днес нямате сили за нищо. Ако обаче започнете да вършите нещо любимо, ще усетите прилив на енергия. Не се отказвайте, а продължавайте напред. Усилията си струват.

Везни
Сигурно ви е писнало някой да ви дава акъл в живота. За съжаление обаче понякога нямаме избор. По-добре бъдете учтиви, усмихвайте се и после правете, каквото прецените. Днес ще има доста хора, които искат да ви дадат акъл.

Скорпион
Трудно ви е да повярвате колко хубави неща ви се случват напоследък. Днес за вас ще има поредна порция приятни емоции. Радвайте се на периода!

Стрелец
Няма как да не ви направи впечатление, че ваш колега се опитва да флиртува с вас. Обърнете му внимание, особено ако в момента сте необвързани. Може пък да излезе нещо хубаво от тази авантюра.

Козирог
Трудно е да се намери път към хората, които не желаят да общуват с никого. Днес ще сте тъкмо в такава ситуация. В името на работата си обаче ще трябва да се справите с това предизвикателство.

Водолей
Днес стойте на топло, пийте чай и четете книга. Няма да имате настроение за нищо друго. А и звездите предвиждат един доста неуспешен ден за онези, които все пак решат да се заемат с нещо сериозно.

Риби
Предстои ви ден, изпълнен с емоции. За щастие, повечето от тях ще бъдат положителни. Дори да попаднете в трудна ситуация, ще намерите начин да се измъкнете мигновено. Вечерта обърнете внимание на занимание, която ви прави по-добри професионалсити.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay