Дневен хороскоп за понеделник, 18 май 2015

Време е за работа...

Дневен хороскоп за понеделник, 18 май 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страниата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Безпокоите се за осъществяването на събитие, което планирате отдавна. Има всички изгледи нещата да се случат така, както сте ги планирали. Тревогите ви са напразни.

Телец
Признавате грешките си единствено когато "сте притиснати до стената”. Днес ще се случи именно това. Не бъдете егоисти и признавайте, когато постъпите неправилно. Няма нищо срамно в това.

Близнаци
Вярвате в илюзия, която е невъзможно да бъде осъществена. Недейте да градите визия за бъдещето, която може да се сбъдне единствено в ума ви. Трябва да си създадете реална преценка за света, в който живеете.

Рак
Отношенията с половинката ви вървят повече от добре. Отдавна не се е случвало да имате такъв безоблачен период. Насладете му се и се постарайте да го задържите за по-дълго.

Лъв
Приятелството е едно от най-ценните неща на света. Недейте да го съсипвате с лека ръка. Ако нещо не върви, по-добре положете усилия да го поправите, вместо просто да се отказвате от него.

Дева
Усилено се опитвате да промените мнението на хората за себе си, но ще ви бъдат необходими повече от думи. Трябва да действате, ако наистина за вас хорското одобрение е от такова огромно значение.

Везни
Времето ви притиска, а вие просто не успявате да наваксате с недовършената работа. Ангажиментите ви трябва да бъдат изпълнени в срок - постарайте се, защото това е от голямо значение за просперитета ви.

Скорпион
Боите се да не предадете доверието на свой добър приятел. Ако всичко е в реда на нещата, тогава защо се притеснявате? Всичко зависи от вас - недейте да вините обстоятелствата.

Стрелец
Ваш роднина има належаща нужда от подкрепата ви. Бъдете до него и му докажете, че може да разчита на помощта и обичта ви. Това е много важно за него.

Козирог
Приятелите ви са на мнение, че напоследък не прекарвате достатъчно време с тях. Поставят ви ултиматуми, които изобщо не ви харесват. Поговорете открито с тях и им обяснете истинската причина за отсъствието си.

Водолей
Приятно е, когато получавате одобрението на околните и виждате, че работата ви бива оценявана. Заслугата за това е изцяло ваша.

Риби
Звездите са с вас. Осигуряват ви късмет през целия ден. Тяхното благоразположение ви осигурява щастливи емоции и моменти на радост.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay