Дневен хороскоп за понеделник, 19 февруари 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 19 февруари 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Не мислете прекалено много, просто следвайте интуицията си и ѝ вярвайте сляпо. Ходете натам, накъдето ви води тя. Нещата вървят добре за вас, но трябва по-често да се доверявате а инстинктите си.

Телец

Малко хазарт няма да ви навреди днес, стига да сте готови да понасяте загубата. Не е сигурно какво ще се случи, но трябва да приемете ефектите върху психиката ви на риск.

Близнаци

Запознайте се с някои нови хора, места или неща днес. Вашето желание за откриване на нови неща е по-силно от всякога. Денят е подходящ да направите планове за следващия месец.

Рак

Използвайте всичките връзки, които имате, за да ви помогнат да преодолявате  пречките на пътя ви. Вашите контакти ще ви отворят много врати през днешния ден, възползвайте се.

Лъв

Вашето мнение е изключително важно днес и трябва да го отстоявате. Подгответе си сериозни аргументи и представете гледната си точка пред хората, дори да не са готови да чуят истината. 

Дева

Опитайте да направите нещо забавно днес, няма да е толкова трудно. Ще получите много нови възможности, за които дори не сте вложили много усилия. Ако продължавате да бъдете активни, всичко ще бъде наред.

Везни

Днес ще ви бъде изключително трудно да сте толеранти към хората вкъщи и колегите. Тази енергия е породена от дребни проблеми, но не можете да скриете емоциите си.

Скорпион

Трябва да сте фокусирани върху наградата днес, ако искате да успеете. Трябва ви сериозен стимул, за да работите много. Ще има неща, които ще ви разсейват много, така че опитайте да сте концентрирани.

Стрелец

Скептични сте по отношение на нещо или някого днес и имате право да мислите така. Ще осъзнаете, че хората около вас не са чак толкова страхотни, колко сте мислели до сега.

Козирог

Вашата невероятна енергия ще ви помогне да постигнете много днес. През днешния ден можете да влияете много на хората. Това е подходящият момент да водите преговори, особено за бизнес.

Водолей

Прекарайте деня с някого, на когото вярвате. Ще прекарате един страхотен ден, с човек, който обичате. Много ще се забавлявате, но ще бъдете прекалено разсеяни. Трябва да се съсредоточите малко. 

Риби 

Ако се чувствате егоист, значи правите всичко правилно. Енергията ви днес е напълно фокусирана навътре. Денят е подходящ за размисъл, дълги разходки и време прекарано насаме със себе си.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay