Дневен хороскоп за понеделник, 19 януари 2015

Какво ще ви донесе началото на новата седмица?

Дневен хороскоп за понеделник, 19 януари 2015

Овен 
На път сте да се откажете от своя мечта, но това ще бъде груба грешка. Преследвайте целите си на всяка цена!

Телец 
Колкото и да ви се иска, ситуацията е такава - в работа имате проблеми, а напрежението става все по-голямо. Планирайте пътуване, благодарение на което да избягате от всичко.

Близнаци 
Трудно е се справите с всичко, но не е невъзможно. Бъдещето ви зависи отчасти от нещата, които ще свършите днес.

Рак 
Концентрирайте усилията си към нещата, които ви се случват в личен план. Би трябвало да сте наясно, че връзката ви е от изключително значение за вашето щастие.

Лъв 
Бихте могли да се правите, че всичко е наред. Така обаче трупате напрежение, което много скоро ще избие в неочаквана посока. По-добре назовавайте проблемите своевременно.

Дева 
Трудно е намирате баланса между всичките си ангажименти. Досега обаче се справяхте, така че няма причина да се отказвате тъкмо сега. Днес ще разберете, че си заслужава да сте силни.

Везни 
Нерви, кавги - така ли трябва да живеете? Потърсете начин да се озовете в среда, която не влияе на емоционалното ви състояние толкова негативно.

Скорпион 
Днес е краят на един доста тежък период от вашия живот. Ще изпитате облекчение и прилив на енергия.

Стрелец 
Колкото повече се вглъбявате в работа, толкова повече страдат отношенията с близките ви. Потърсете златната среда - тя наистина съществува!

Козирог 
Възможно е да станете свидетел на неприятна сценка между колеги днес. Не взимайте страна, защото тъкмо така ще спечелите най-много позитиви от ситуацията.

Водолей 
Трудно е да мислите за чувствата и желанията на всичко. Ето защо се концентрирайте върху своето собствено щастие - това е най-правилния подход.

Риби 
Денят ще е доста емоционален, но вечерта ще бъдете развълнувани и размечтани. Не позволявайте на страха да ви превземе - ще се справите с всичко повече от блестящо!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay