Дневен хороскоп за понеделник, 2 май 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 2 май 2016

Овен
Искате да се чувствате свободни, но не забравяйте, че свободата е на първо място отговорност. Спазвайте обещанията си, не нарушавайте собствените си и чужди граници и тогава преразгледайте критериите си за свобода.

Телец
Заложили сте много по реализацията на свое начинание, за да се откажете и разколебаете по пътя. Няма да позволите и на другите да ви въздействат, изразявайки съмненията си на глас. В семейството си ще поставите начало на добра традиция, която ще следвате всички у дома.

Близнаци
Настроението ви днес ще е доста закачливо, с което може да предизвикате спорове, сцени на ревност, неправилно разбиране и какво ли още не. За вас обаче е по-важно да имате много приятели, отколкото да затъвате в мрачните дебри на споровете.

Рак
Хората, с които ще се срещнете днес ще бъдат от особена полза за вас. Благодарение на разговорите си с тях ще достигнете до доста смели идеи, свързани с бизнеса ви. Бъдете готови в даден момент да поемете риск и да действате без да се колебаете. Радостни новини, които ви носят надежда за успех.

Лъв
Днес ще ви харесва да изпипвате нещата, да ги анализирате, да ги подреждате и оформяте. Днес можете да сбъдвате мечтите на другите с вашата отдаденост и сръчна работа. Позволете си да сте ценни не само за себе си, но и за света.

Дева
За много от вас денят се свързва с начало на нова работа или друга, приятна ангажираност, за която сте подготвени. Мотивирани сте да покажете повече от способностите си и ще го направите, въпреки, че е възможно нечие присъствие да не ви се понрави.

Везни
Амбициозните ви планове са напълно осъществими и при добро стечение на обстоятелствата още днес може да се радвате на първите добри резултати. Проявявате сдържаност и такт в конфликтна ситуация и така спестявате на ваш приятел много неприятности.

Скорпион
Контактите в обществените среди и тези с партньорите в бизнеса предоставят чудесни възможности за постижения. Приятелите са онези, които днес ще ви провокират да действате и дори ще ви хареса. А като бонус може и да спечелите нещо допълнително.

Стрелец
Изживейте пълноценно днешния ден, без да се натоварвате с отрицателни мисли за грижи и проблеми. Доверете се на близките си, потърсете помощта им и ще успеете да свършите всичко планирано. Не се плашете да поемате допълнителни рискове, защото усилията ви ще се увенчаят с успех.

Козирог
Вашият поглед днес ще е насочен към забавните неща, към онези, които правят живота интересен. Ще търсите смисъла, ще търсите предизвикателството и трудно ще ви е да се фокусирате върху ежедневната проза.

Водолей
Осигурете си достатъчно време, за да обмислите в детайли многото си идеи, чиято реализация предвиждате. Голяма част от тях са свързани с дома и обновяване на интериора, за други с бизнеса или професионалната и творческа кариера.

Риби
Днес се отдайте на почивка, имате нужда от мързелуване и приятни срещи с близки хора. Поговорете си и се отървете от стреса и напрежението. Добро време е и за провеждане на сериозни разговори от личен характер.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay