Дневен хороскоп за понеделник, 2 март 2015

Какво ви предстои днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 2 март 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп и в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Почивният понеделник ви носи емоции, които ще ви накарат отново да повярвате в доброто. Светът не е само черен, трябва просто да се научите да разпознавате доброто, щом се натъкнете на него.

Телец
Предстои ви да направите първата крачка към осъществяването на своя дългогодишна мечта. Именно днес е точният момент за смели постъпки. Действайте!

Близнаци
Категорично не ви съветваме да сключвате каквито и да било финансови сделки през следващите 12 часа. Денят не е благоприятен за каквито и да било действия, свързани с пари - в това число и тяхното прекомерно харчене.

Рак
Остават само няколко часа, преди сивото ви ежедневие да се превърне във всекидневна фиеста на смеха и щастието. Компанията на най-близките ви хора и посещенията на нови и различни места ще ви въодушевят и заредят с положителна енергия.

Лъв
В случай че имате някакви съмнения относно професионалните си умения, днес те ще бъдат неутрализирани. Работата, която вършите, ще бъде оценена подобаващо, което ще ви стимулира допълнително.

Дева
Правите всичко по силите си, за да изгладите отношенията с половинката си. Изглежда обаче, че само вие полагате усилия. Ситуацията ви изнервя и потиска. Вероятно е съвсем скоро да се стигне до раздяла.

Везни
Емоциите от уикенда продължават и днес! Отпуснете се и през целия ден се наслаждавайте на свободното време и срещите с нови и интересни хора.

Скорпион
Притежавате умението да се измъквате невредими от всяка една ситуация. Късметът нерядко ви помага, но така или иначе винаги се отървавате "на косъм” от най-трудните ситуации. Именно това ще се случи и днес.

Стрелец
Обиколка по магазините, срещи с приятели и оползотворено свободно време. Така може да бъде характеризиран накратко целият ви ден. Усмивката ще е постоянно на лицето ви и всичко ще бъде наред.

Козирог
Почивните дни изглежда не засягат лично вас. Налага ви се да работите дори днес, макар да сте ангажирани с лични неща. Не оставяйте за утре онова, което можете да свършите още днес!

Водолей
Криза в семейните отношения сломява духа ви и се чувствате ужасно през по-голямата част от деня. Вечерта ви предлага интересен начин да забравите за проблемите. Възползвайте се!

Риби
Напоследък се изсипват много лоши думи по ваш адрес и днес ще усетите негативния ефект от тях. Не се отчайвайте - знаете, че е въпрос на време любопитството на хората да утихне.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay