Дневен хороскоп за понеделник, 20 април 2015

Какъв ще бъде първият ден от седмицата за вас?

Дневен хороскоп за понеделник, 20 април 2015

Можете да следите своя хороскоп за всеки ден от седмицата в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Можете да протестирате колкото си искате срещу несправедливостта в живота, но без да предприемете никакви действия, няма как да промените ситуацията. Оплакванията не вършат работа, необходими са навременни постъпки.

Телец
Съвсем откровено казано - денят няма да бъде добър за вас. Ще ви се случват само неприятни неща у дома, а на работното място нищо няма да се получава така, както трябва.

Близнаци
За всички, освен за самите вас, е очевидно, че сте подложени на манипулация, която цели да ви злепостави. Не се доверявайте на всеки човек, от когото чуете мили думи. Ще научите по трудния начин, че наивността е слабост.

Рак
Никой не може да ви даде гаранция, че мечтите ви ще станат реалност. Бъдете много внимателни, в случай че се натъкнете на човек, който се опитва да ви убеди в невъзможното. Съвсем вероятно е намеренията му да не са чисти.

Лъв
Какво ще ви се случи днес, зависи не само от звездите, но и от самите вас. Звездните сили са ви осигурили благоприятна среда, в която да развиете способностите си. Вие сте обаче човекът, който трябва да се възползва от предоставения шанс.

Дева
Достатъчно квалифицирани сте, за да се справите с тежките задачи, които ви поставят в службата. Първоначално ще се уплашите, но постепенно ще видите, че онова, което изискват от вас, не е толкова непосилно за изпълнение.

Везни
Настройте се положително спрямо ситуация, която не ви е приятна, но няма как да избегнете. Може пък от нея да излезе нещо добро, което изобщо не сте очаквали.

Скорпион
Всичко, което ви се иска да правите днес, е да останате насаме със себе си. Този шанс обаче няма да ви се удаде. Напротив - в ежедневието ви дори ще навлезат много нови и различни хора.

Стрелец
Притеснението няма да ви помогне да се справите с важния проект, който трябва да завършите в срок. Концентрирайте се, за да изпълните задачата си успешно.

Козирог
Копнеете да изпитате емоции, които не сте усещали преди. Не се притеснявайте - съвсем скоро любовта ще влезе в света ви. Трябва само да се оглеждате внимателно за нея.

Водолей
Няма нищо по-ценно от компанията на семейството и най-близките хора. Днес отново ще си припомните това. Забавлявайте се и ценете споделените заедно мигове.

Риби
Сутринта ще бъдете особено ентусиазирани относно начинание, което предстои, и което представлява интерес за вас. По-късните часове на деня обаче ще убият хъса ви и ще разберете, че сте се надявали напразно.

5 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay