Дневен хороскоп за понеделник, 21 април 2014

Какво да очаквате от първия ден на седмицата?

Дневен хороскоп за понеделник, 21 април 2014

Вижте какъв се очертава да бъде денят ви според вашата зодия.

Овен
Романтичната ви страна излиза на преден план днес. Привличането ви към нов човек ще е много силно, но внимавайте дали неговият интерес не е на базата на материални очаквания. Меркантилността ви дебне днес.

Телец
Всичко днес се подрежда според вашите желания и планове. Може да се почувствате като владетел на обстоятелствата, но тази функция ще започне да ви уморява много скоро. За сметка на това се чувствате свежи, секси и енергични.

Близнаци
Това не е най-добрият ден да изразите себе си. Опитите ви да докажете гледната си точка или да спечелите интелектуален спор няма да се увенчаят с успех и само ще ви раздразнят, затова изобщо не влизайте в пререкания.

Рак
Хармоничните вибрации на днешния ден ви се отразяват много добре на ментално и физическо ниво. Това ще подобри самооценката ви и ще ви накара да се стремите към още по-високи върхове.   

Лъв
Днес ви трябва концентрация и умели действия, които да са насочени в правилната посока. Чувствата могат да ви завладеят към края на деня и да ви се прииска да сложите ръка на неща, които не ви принадлежат.

Дева
В малки дози амбицията, авантюризма и сантименталността могат да ви се отразят добре днес. При вас романтиката не винаги следва здравия разум, затова се опитайте да задоволявате нуждите си без да стигате до крайности.

Везни
Днес материалната страна на живота ви занимава най-много, толкова, че дори навлиза и в интимните ви отношения. Но ако искате те да продължат да са чувствени страстни, по-добре се въздържайте от конфликти свързани с пари.

Скорпион
Материалните проблеми ви застигат и ви създават много напрежение днес. Може да се наложи да промените начина си на живот – направете го без излишни драми. За сметка на това, партньорът ви е до вас и ви оказва подкрепа.

Стрелец
Вашата емоционалност, желание да се изтъквате и винаги да сте прави за всичко, може сериозно да подразни близките и колегите. Ако преследвате определена цел днес, опитайте се да се предпазите от излишни колебания в настроението си.

Козирог
Вашата емоционалност, желание да се изтъквате и винаги да сте прави за всичко, може сериозно да подразни близките и колегите. Ако преследвате определена цел днес, опитайте се да се предпазите от излишни колебания в настроението си.

Водолей
Недейте да се лакомите за големи материални придобивки днес, и без това за вас те не са от чак такова значение. Опитайте се да прекарвате по-малко време пред компютъра и да цените свободното си време.

Риби
Въпреки способността си интуитивно да разбирате много неща, днес не сте в състояние да управлявате събитията. Вместо да действате, сте склонни да мечтаете и ще се дразните, когато някой ви прекъсва и иска да свършите нещо.

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay