Дневен хороскоп за понеделник, 22 август 2016

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 22 август 2016

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Не експериментирайте днес. Прекалено рисковано е, затова по-добре заложете на сигурното, за да си спестите бъдещи главоболия.

Телец

Днес колегите ви работят доста бавно, но имайте търпение. Свършете работата си, която не е свързана с тях и си починете, докато те наваксат.

Близнаци

Днес ще кажете нещо, което може да обиди ваш близък. Бъдете по-внимателни, за да не наранявате хората, които обичате.

Рак

Имате много таланти, но ги криете от света. Днес е подходящ ден да разкриете един от тях и това ще ви донесе признанието на много хора.

Лъв

Днес ще имате затруднения с документи или други четива. Това може да означава, че сте изтощени и имате нужда от сериозна почивка.

Дева

Каквито и планове да сте имали за днес, ще се наложи да ги отмените. Животът ще ви поднесе голяма изненада. Едва ли сте очаквали точно това.

Везни

Ще обсъждате добра идея с близък приятел, която може да промени живота ви. Не се впрягайте прекалено много, просто оставете нещата да се случват.

Скорпион

Чувствате се страхотно в началото на деня. Предайте тази положителна енергия и на хората около вас и се опитайте да запазите доброто си настроение до вечерта.

Стрелец

Днес не е подходящ ден за подписване на договори и всякакъв вид обвързвания. После ще съжалявате. Оставете всички важни решения за по-късно.

Козирог

Без значение какво се случва днес, поставете себе си на първо място. Единственият вариант, в който можете да пренебрегнете себе си, е за да помогнете на човек в беда.

Водолей

Днес ще ви върви съвместната работа с всеки, които има сходни цели с вашите. Ако мислите, че не можете да работите добре с такъв човек, потърсете проблема в себе си.

Риби

Днес можете да надминете всеки, въпреки че това не е състезание. Умът ви е много по-бърз от този на останалите.  

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay