Дневен хороскоп за понеделник, 22 декември 2014

Оше мъничко остава до почивните дни!

Дневен хороскоп за понеделник, 22 декември 2014

За да започвате всяка своя сутрин с хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен 
Днес ще ви е изключително трудно да се концентрирате, но така или иначе сте свършили повечето си задължения. Радвайте се на вълнението, което носят дните преди празниците.

Телец
Иска ви се вече да е Коледа. Е, още малко остана! Не се разсейвайте, а довършете задачите си преди крайния срок.

Близнаци
Днес ще имате толкова много енергия! Инвестирайте я в любимите си дейности. Може да прекарате времето си с любим човек, няма да съжалявате.

Рак
Нямате търпение да си тръгнете от работа. Още от сутринта ще ви е много досадно да изпълнявате чужди нареждания. Добрата новина е, че днес ангажиментите ви ще бъдат по-интересни от обикновено!

Лъв
Защо смятате, че някой ви е длъжен? Днес ще разберете по трудния начин, че всичко си зависи от вас. Ако не полагате усилия, няма да имате и успехи.

Дева
Днес ще купите подаръци на своите близки и ще сте изключително доволни от избора. Радвайте се на тези мигове! И без това в работа няма да имате ангажименти.

Везни
Днес здравето ви е перфектно - напразно се притеснявахте напоследък. Прекарайте деня си в практикуване на вашето хоби. Останалото е без значение!

Скорпион
Сякаш днес всички са се наговорили как да ви накарат да се усмихнете. Ще имате толкова много поводи за радост!

Стрелец
Трудно ви е да повярвате, че не всички са амбициони и мотивирани, колкото вас. По света има различни хора - колкото по-рано свикнете с тази мисъл, толкова по-добре!

Козирог
Оставете всичко на заден план и се погрижете за близките си. Те имат най-голяма нужда от вашата подкрепа в момента.

Водолей
Умът ви блуждае и е невъзможно да свършите нещо смислено днес. Ще изгубите времето си, ако се опитвате, затова по-добре се отдайте на дейности, които не изискват концентрация.

Риби
Защо смятате, че днес някой ви мисли лошото? Няма такова нещо! Звездите ви подкрепят във всички начинания, затова се успокойте и действайте смело.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay