Дневен хороскоп за понеделник, 23 май 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 23 май 2016

Овен

Действате прибързано и не обмисляте добре решенията си. Това не е добре, защото е напълно възможно да направите грешка, защото сте под напрежение. Отделете си част от деня, за да си починете и да си осигурите нужното спокойствие.

Телец

Приходите ви в момента са силно ограничени, затова недейте да предприемате сделки и покупки, които не са ви по джоба. Старайте се да харчите възможно най-малко и то само за най-необходимото.

Близнаци

Имате свое верую, което следвате безрезервно. Днес обаче някой ще се опита да постави вярванията ви под въпрос. Макар и целта му да е единствено да ви смути, ще успее да ви накара да се замислите.

Рак

Не разполагате с много време за най-близките си хора, а те имат нужда от присъствието ви. Направете всичко възможно, за да се освободите от ангажиментите си и да им помогнете с каквото можете. Наистина е наложително.

Лъв

Подготвяте се усилено за важно събитие, на което трябва да демонстрирате опита и ценните уроци, които сте научили през годините. Успеете ли, ще впечатлите не само колегите, но и шефовете си. Дайте всичко от себе си!

Дева

Сутринта ще се чувствате зле физически. Възможно е да не сте си отпочинали от изпълнения с емоции уикенд. На работното място обаче трябва да бъдете съсредоточени, за да вършите работата си както трябва.

Везни

Организирайте скорошно пътуване - имате нужда да се разтоварите и да смените познатата обстановка. Прекалено много лоши неща се натрупват около вас и за да се справите с емоциите, трябва за известно време да си дадете почивка от всичко и всички.

Скорпион

Смяната на работното място не е опция за вас. В момента в службата нещата не вървят особено добре, но изгледите са нещата да се оправят с времето. Бъдете търпеливи и всичко ще се нареди.

Стрелец

Завръщането на определен човек в живота ви, който за кратко е бил извън него, ви кара да се чувствате по-щастливи от всякога. Настроението ви се подобрява и всичко за вас е "цветя и рози”.

Козирог

Вълнението ви идва в повече днес. Дадено събитие ви носи такива емоции, които не сте изпитвали от дълго време насам. Ще ви бъде трудно да се овладеете.

Водолей

Проблеми в любовен план ще ви накарат да се замислите дали връзката ви е такава, каквато на вас ви се иска да бъде. Във всяка любов понякога има трудни моменти, но това не значи, че трябва да се отказвате от нея.

Риби

Красноречието ви днес ще впечатли околните. Знаете как да се застъпвате за себе си и да отстоявате мнението си, което винаги е плюс в отношенията с хората. Радвайте се на тяхното одобрение.

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay