Дневен хороскоп за понеделник, 23 март 2015

Само ден почивка и ето, че отново е понеделник...

Дневен хороскоп за понеделник, 23 март 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Винаги, когато се чудите каква посока да поемете, бъдете сигурни, че следвате разума си. Сърцето често може да ви поведе към онова, което искате, но то невинаги е правилното нещо за вас.

Телец
Рискувате много, доверявайки се на почти непознат за нещо, което е от голямо значение за собственото ви благоденствие. Неприятно ви е, но нямате друг избор - трябва да му се доверите. Няма на кой друг да разчитате.

Близнаци
Вие сте любител на силните усещания, а от много време насам не сте се "впускали” в никакво екстремно преживяване. Можете да го направите днес - имате нужда от доза адреналин.

Рак
Катастрофално начало на седмицата! Провалят се проекти, отменят се срещи - нищо днес не се случва така, както сте го планирали. Причината е в обстоятелствата - вие нямате никаква вина.

Лъв
Липсва ви комуникацията с човека, който ви разбира най-добре от всички. Напоследък сте доста отдалечени един от друг. Помислете каква е причината за това и я отстранете.

Дева
Осигурете си време и пространство, за да се отдадете на творчеството си. Талантът ви е безценен - не го захвърляйте настрани. Той е онова нещо, което ще ви даде тласък в живота.

Везни
През целия ден не се чувствате добре. Дезориентирани сте, срещате трудности в опитите си да се концентрирате и нямате желание за общуване с околните. Това са първите признаци на депресия - вземете мерки, преди тя да ви завладее изцяло.

Скорпион
Агресивността ви пречи да мислите трезво. Дадено събитие днес ще ви раздразни толкова много, че няма да бъдете способни да овладеете гнева си. Трябва да се научите да се контролирате - иначе осигурявате на околните нещо, за което да говорят.

Стрелец
Опитвате се успешно да съчетавате кариерата с домашните си задължения, но днес хармонията между двете ще ви се изплъзне. Необходими са жертви и от двете страни - едното замества другото и почти винаги е за негова сметка.

Козирог
Скандал с най-добрия ви приятел/най-добрата ви приятелка опъва нервите ви и страшно ви разстройва. Не искате да се извините за нещо, за което не се чувствате виновни, а точно това искат от вас.

Водолей
Разкайвате се за поведението си в миналото, но вече няма кой да слуша извиненията ви. Твърде късно е за това. Нека това ви бъде за урок и ви напомни, че действията ви винаги имат последствия.

Риби
Какво по-хубаво може да ви се случи в първия работен ден от липсата на работа? Няма да бъдете особено натоварени и това ще ви помогне да отпочинете максимално. Не се натоварвайте излишно.

5 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay