Дневен хороскоп за понеделник, 23 юни 2014

Как ще започне вашата седмица?

Дневен хороскоп за понеделник, 23 юни 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А сега вижте какво ви очаква в първия ден от новата седмица... 

Овен
Финансовите въпроси ще бъдат на много високо ниво в съзнанието ви днес. Но това не е проблем, а по-скоро възможност. Оправете се с банките и всичко ще е наред.  

Телец
Невероятната ви енергия ви дава сила да продължите. Особено, когато става дума за любов. Можете да срещнете нов и интересен човек, затова се оглеждайте.  

Близнаци
Днес сте способни да бъдете доста концентрирани. Чудесно време е за вас да направите големите проекти, които сте замисляли. Ще се чувствате, сякаш можете да покорите света.

Рак
Опитайте се да излезете и да се смесите с хората днес. Енергията ви е такава, че привлича забавни компании и вие ще се във вихъра си. Забавлявайте се!

Лъв
Голямото ви сърце работи на пълни обороти днес. Затова, ако сте във връзка, може да си докарате много неприятности и дори скандал с партньора си.  

Дева
Някой, който не очаквате, ще има нужда от вас. Затова се погрижете да му бъде обърнато достатъчно внимание. Само така ще се почувствате удовлетворени.

Везни
Добър ден е да си сътрудничите с хората около вас. Някои хора може да не искат да ви помогнат, но не се изнервяйте. Ще имате шанса сами да се справите с всичко. 

Скорпион
Трябва да избягвате хората. Много сте чувствителни днес и това може да ви донесе трудности.  

Стрелец
Комуникацията с вашите колеги е лесна. Ако се опитате да хитрувате обаче, няма да постигнете успехи. Говорете от сърцето си и ще постигнете целите си. 

Козирог
Много креативен ден за вас и може би за всички около вас. Убедете колегите си да работите в екип и ще имате страхотни резултати.

Водолей
Родител или по-възрастен член на семейството ви има нужда от вас. Нещата изглеждат добре, но това не означава че трябва да зарежете работата си. По-добре се съсредоточете върху задачите си.  

Риби
Време е да отидете до комфортната си зона и да не се карате с никого. Комуникацията е по-трудна днес, затова прекарайте повече време у дома.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 23.06.2014|19:54
Днес ми се случиха нещата според хороскопа, доволна съм.
3
Не е посочен 23.06.2014|14:57
Доста задачи имам днес, така е.
2
Не е посочен 23.06.2014|14:43
Днес съм планирала точно виждания с приятели :)
1
Не е посочен 23.06.2014|11:57
Добре ще го имам предвид ;)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay