Дневен хороскоп за понеделник, 24 август 2015

Какво ви очаква?

Дневен хороскоп за понеделник, 24 август 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Разчитате на късмета си за осъществяването на план, който изисква много усилия и усърдна работа. Само с надежди нищо няма да се получи. Запретнете ръкави и разчитайте на себе си и своите способности.

Телец
Играете игра, която може да се превърне в много опасно начинание. За момента всичко е в кръга на шегата, но престореното ви поведение може да повлияе негативно върху хората около вас. Внимавайте, за да разпознаете момента, в който трябва да спрете с преструвките.

Близнаци
Днес ще приключите сделка, по която работите от известно време насам. Ще успеете да договорите условията, които искате, и всичко ще приключи добре за вас. Отпразнувайте успеха.

Рак
Човек от най-близкото ви обкръжение ще засвидетелства подкрепата си към вас днес. За пореден път ще разберете, че това е личност, на която можете да разчитате безрезервно. Върнете жеста, като направите нещо, което знаете, че ще го зарадва.

Лъв
Здравето е най-важното нещо, за което трябва да мислите преди всичко останало. Ако не се чувствате добре и ви се струва, че нещо не е наред, си вземете почивен ден, за да си направите профилактичен преглед. Най-вероятно няма място за притеснение.

Дева
Отпуската за вас приключи и е време да се настроите отново на режим на работа. Това е особено трудно да се случи точно днес, но с напредването на деня ще започнете да влизате в ритъм.

Везни
В рамките на деня ще чуете думи, от които няма да се почувствате добре. Мнението на даден човек за вас ще ви огорчи, защото то няма нищо общо с реалността. Не се ядосвайте - не можете да направите нищо, за да промените лъжливите твърдения.

Скорпион
Твърдо стоите зад убежденията и позицията си. Има хора, които се опитват да ви повлияят в своя изгода, но това не е възможно да се случи. Запознати сте много добре с подобни мними опити и няма как да се поддадете.

Стрелец
Сутрешните часове на деня ще ви донесат новина, която ще ви ободри. Радостната вест ще поддържа настроението ви добро и през останалата част от деня. В службата всичко ще бъде наред.

Козирог
Първият ден отново на работа, след приятния и безгрижен уикенд, ви се струва доста тежък. Нямате никакви по-трудни задачи, но изобщо не ви се работи. Концентрирайте се, за да не допускате грешки на работното място.

Водолей
Имате чувството, че "срокът на годност” на връзката ви изтича. Наложително е да вземете важното решение дали искате да продължите живота си с човека, с който сте в момента, или не. Напоследък се струпват много проблеми, които се отразяват зле и на двама ви.

Риби
Имате страхотни приятели, които трябва да цените повече, а не да ги приемате за даденост. Засвидетелствайте обичта си към тях, за да ги уверите, че сте наясно колко много правят за вас и сте им изключително благодарни.

1 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay