Дневен хороскоп за понеделник 25.07 2016 г.

Вие имате планове, но звездите са Ви подготвили ето това..

Дневен хороскоп за понеделник 25.07 2016 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!


Овен

Днес, освен че ще разрешавате сложни казуси на работа, ще се наложи да се справяте и с важни семейни въпроси. Подходете разумно и отговорно, защото другите разчитат на Вас.

Телец

Днес ще имате закрилата и подкрепата на близките си. Това ще Ви даде сили да действате по начина, по който сте си наумили. Денят ще бъде сантиментален.

Близнаци

Ще се осмелите да свършите започнатите дейности до края. От известно време нещо Ви е спирало, но сега е моментът за действие.

Рак

Като че ли сте достигнали лимита на възможностите си. Ще се чувствате уморено и скапано. Нужна Ви е активна почивка.

Лъв

Ще имате възможност да забавите темпото на работа, за да можете да пренасочите тази енергия в личния си живот, който има остра нужда от това.

Дева

Днес ще усеете да пожънете успеха на неуморния си труд и поемането на много задължения извън работното Ви време. Вкъщи ще цари хармония и любов.

Везни

Възможно е нещо да разклати семейния баланс. Вслушайте се в сърцето си и не позолявайте на дребните неща да разрушават голямото.

Скорпион

Ще преоткриете партньора си по един нов начин. И ще се влюбите още веднъж. Ще усещате силен прилив на радост и приятни емоции.

Стрелец

Ще се справяте блестящо със задълженията на работа. Във връзката Ви, обаче, нещо куца и това Ви измъчва от определно време. 

Козирог

Вършите задълженията на работното си място бавно, но с много старание и това дава подобаващите резултати. Очаква Ви романтична изненада от близкия човек.

Водолей

Чувствате се изпълнени с енергия. Това ще си проличи, както на работното Ви място, така и вечерта. Ще имате много сексуална енергия.

Риби

Днес ще изпитвате нужда да се срещате с близки приятели, които напоследък като че ли сте оставили на заден план, понеже все не Ви остава време. 

 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay