Дневен хороскоп за понеделник, 25 април 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 25 април 2016

Овен
Денят ви дава нов импулс за работа, утвърждаване на постигнатото и не на последно място любов. Ще се чувствате щастливи и свободни, чувства, които скоро не сте изпитвали. Отпуснете се и се насладете максимално на изживяванията.

Телец
Имате необходимост да се чувствате полезни и това може да ви създаде доста главоболия. Не се нагърбвайте с непосилни задачи, щадете времето си. Вечерта си дайте време за почивка и споделете тревогите си с близък човек.

Близнаци
Активността ви ще направи възможна реализацията на труден проект или друга, важна за вас задача, с която ще подобрите финансовото си положение. Непримиримостта ви към нечии пропуски не бива да ви пречи да изразите благодарността си към онези, които ви подкрепят и споделят грижите ви.

Рак
Днес трябва да сте леки и подвижни като въздуха, нежно да докосвате, скрито да вдъхновявате и с лекота да довявате правилните мисли и идеи като при това останете напълно непредубедени.

Лъв
Не е изключено днес някой да се опита да ви измами, така че бъдете нащрек. Настроението ви е добро, но не позволявайте да злоупотребяват с търпението ви. Нека личните ви интереси са водещи, но помагайте ако имат нужда от вас.

Дева
Някои най-прозаични неща всъщност могат да се окажат много важни за вашата емоционална стабилност. Днес е важно да намерите баланса между нещата, които вършите у дома и онези, заради които се налага да излезете. Не прекалявайте нито с едното, нито с другото.

Везни
Потиснете раздразнението си, ако такова съществува и изяснете отношенията си с онези, с които имате противоречия. Нечие предложение ще ви заинтригува и с внимание ще подготвите следващите си действия, обвързващи ги с него.

Скорпион
Радостна възбуда ще изпълва душата ви днес. Споделете радостта, отключете я в душите на хората, с които общувате. Просто греете и това личи. Има определен човек, който много ще се зарадва на настроението ви, обърнете му внимание.

Стрелец
Ще останете доволни от оценката, която ще получите за работата си и това ще ви амбицира да продължите. Занимаващите се с бизнес ще реализират търговски сделки, за които се подготвяха старателно през последните дни. Бъдете себе си и с право може да очаквате най-доброто от деня.

Козирог
Толкова много фонови процеси има в живота и те днес ще се опитат да изместят фокуса ви от важните неща. А важните неща знаете кои са - онези, които не могат да се купят с пари. Не ги подценявайте!

Водолей
Хитруването и коварните действия няма да ви осигурят очакваното предимство, тъй че действайте правомерно. Денят ще протече с повече емоции и не е изключено някое предизвикателство да повиши адреналина ви.

Риби
Днес навлизате в период, който ви учи да управлявате добре вътрешната си енергия, да сте по-внимателни, търпими и да не забравяте, че не винаги нещата стават от първия път. Трябва да бъдете по-търпеливи и да не се сърдите на хората за всичко.

 
2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay