Дневен хороскоп за понеделник, 25 май 2015

Отново е време за концентрация!

Дневен хороскоп за понеделник, 25 май 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес сте изправени пред огромни финансови проблеми. Планирайте разходите си и обърнете внимание на начина си на живот - напоследък харчите излишно и живеете за момента. Това няма да ви донесе ползи в бъдеще.

Телец
През днешния ден определно ще ви е нужно спокойствие. За да си го осигурите, заложете на обективната си преценка. Прегледайте финансите и сложете ред в работния си календар - това ще ви е от полза до края на седмицата.

Близнаци
Има опасност днес да се върнете към вредни навици, които уж сте оставили в миналото. Стоварват се проблеми със здравето, семейството и работата. Разрешете ги максимално дипломатично.

Рак
Шансовете за успех са абсолютно реални днес и затова ще ви помогне най-много вашата вродена практичност и логическо мислене. Не се занимавайте с клюки и спекулации в офиса. Останете концентрирани върху работата си.

Лъв
По-добре се откажете от преследването на максимата "око за око, зъб за зъб". Точно сега не ви трябват войни, нито дори битки. Вложете енергията си в нещо градивно и скоро ще видите положителния резултат.

Дева
Практичност - това е вашият най-добър приятел днес. Дори да нямате финансови затруднения, недейте да пилеете пари. Ако можете, заделете малка сума и започнете да мислите повече за бъдещето.

Везни
Днес не сте особено продуктивни на работното си място. Възможно е да ви натоварят с допълнителни задължения или с чужда работа, а това ще внесе хаос в ежедневието. Ентусиазмът ви отсъства и нищо не може да се направи, за да го върнете обратно.

Скорпион
Важно е да знаете къде са границите на разумното и да не ги прекрачвате, особено в отношенията си с половинката. Не бъдете егоисти, защото това може да доведе до конфликти в бъдеще.

Стрелец
Време е да оставите удоволствията на заден план и да помислите повече за отговорностите си. Изградете си план за бъдещето – само така ще успеете да се справите навреме с всичко и да постигнете желаната визия за живота си.

Козирог
Обстоятелствата днес няма да ви позволят да бъдете откровени, що се отнася до собствените ви чувства. Всички планове ще ви изглеждат невъзможни за изпълнение, затова по-добре си дайте почивка, докато не върнете оптимизма си обратно.

Водолей
Страдате от липса на внимание и разбиране. Изпитвате и известен физически дискомфорт, който ще ви направи нервни и особено недружелюбни. По-добре останете сами за известно време и се опитайте да си починете от всичко и всички.

Риби
Днес сте особено непродуктивни и ви липсва всякаква креативност, което силно ще се отрази на работата ви. Помислете каква е причината за това и я отстранете възможно най-скоро.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay