Дневен хороскоп за понеделник, 25 септември 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 25 септември 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Опитайте да помогнете в дома, офиса или квартала днес- всички трябва да се съберете заедно, за да се справите с днешната слава. Трябва да дадете пример на хората и ще разберете, че са вдъхновени от вас.

Телец

Вашата положителна нагласа днес се нуждае от изкуство, музика или някаква показност. Днешният ден е много подходящ да увеличите усилията си и да откриете нови форми на изкуството.

Близнаци

Ако вашата пощенска кутия е препълнена, време е да я изчистите. Вашата енергия трябва да ви помогне да записвате, изтривате или отговаряте на всички и-мейли изключително бързо. Днес ще се почувствате страхотно.

Рак

Очаквайте много добри новини днес. Тези добри новини ще ви заредят с положителна енергия, но трябва да я предадете нататък, чрез нови добри новини. Комуникацията между вас и хората около вас е бърза и ефективна.

Лъв

Чувствате се доста спокойни днес, въпреки че не сте напълно сигурни дали бюджетът ви е достатъчно голям за плановете, които имате за деня. Ще видите хората в нова светлина, а това е жизненоважно за успеха им.

Дева

Днес трябва да направите всичко по силите си да привлечете вниманието и да покажете кои сте вие и на какво сте способни. Скромността няма да ви бъде от полза днес, така че я забравете.

Везни

Днес ще страдате от излишък от способности. Може би ще ви се наложи да работите с голяма база данни или ще получавате твърде много информация от хората, които днес просто не могат да спрат да говорят.

Скорпион

Вие сте предсказуемо добри с тайните. Както да ги създавате, така и да ги пазите. Днес трябва да направите малко и от двете и енергията ви е напълно подходяща за това. Внимавайте да не събудите подозрения.

Стрелец

Намалете малко темпото и правете нещата по правилния начин днес. Може да се наложи да спрете и да се уверите, че сте на правилния път, но по-добре така, отколкото да се сетите, когато вече е късно.

Козирог

Днес е моментът да прегледате последните новини малко по-внимателно и да абсорбирате цялата информация. Вашата умствена енергия е силна и мозъкът ви умее да прави анализи.

Водолей

Днес се чувствате много по-стабилни емоционално от обикновено, макар че това винаги е относително. Днес ще ви бъде много по-лесно да се изправите пред хората, които не харесвате и да им обясните защо не ги харесвате.

Риби

Ако фокусирате цялата си енергия върху важен личен проект, ще бъдете възнаградени. Може да сте в състояние да постигнете много по-голям напредък, отколкото бихте направили, ако разпространите любовта наоколо.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay