Дневен хороскоп за понеделник, 27 април 2015

Новата седмица започва с пълна сила...

Дневен хороскоп за понеделник, 27 април 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Възможностите ви са неограничени. Вие сте човекът, който сам си поставя граници, а това изобщо не е правилно. Бъдете уверени в способностите си и нещата ще започнат да се получават по най-естествения начин.

Телец
Стараете се да спечелите одобрението на околните, но усилията ви като че ли отиват на вятъра. Хората ги забелязват, но, незнайно защо, просто решават да ги игнорират. Преценете ситуацията и обезателно вземете мерки.

Близнаци
Още от сутринта ще се сблъскате словесно с човек, който не уважава чуждото мнение, и е готов да спори колкото е необходимо само за да ви убеди, че той е прав. Защитете позицията си и не се пречупвайте под чуждото влияние.

Рак
Харесва ви да се занимавате с проекти, които са ви интересни и ви доставят удоволствие. Дори те да са част от работата ви, вие не усещате, че работите, докато сте увлечени по тях. Продължавайте усърдната работа - да работиш това, което харесваш, е истинско удоволствие.

Лъв
Стойте далеч от хора, които не ви вдъхват доверие. През целия ден сте обградени от лица, за които не знаете почти нищо. Те се опитват да навлезат в личното ви пространство, но стремежът им трябва да бъде пресечен навреме.

Дева
Затрупани сте с безброй ангажименти за деня. Дори и да се опитвате да пренебрегнете част от тях, те рано или късно ще дойдат отново на дневен ред. Затова най-добре се заемете с тях още днес.

Везни
Хвалбите няма да ви помогнат да издигнете служебното си положение. Действията и начинът ви на работа са най-доброто свидетелство за това притежавате ли необходимите умения за желаната позиция.

Скорпион
Днес ще ви се наложи да водите за кратко време двойствен живот. Пред приятелите си сте себе си, но има хора, пред които ви се налага да се преструвате с определена цел. Изиграете ли ролята си добре, ще получите това, към което се стремите.

Стрелец
Когато нещо привлече вниманието ви, се втурвате "през глава” към него, за да научите повече подробности. През днешния ден ще направите именно това, но този път ентусиазмът ви най-вероятно ще бъде попарен още в началото.

Козирог
Нямате сигурността, от която отчаяно се нуждаете. Притеснявате се за работата си - нещата не вървят както трябва и ви се струва, че изходът от ситуацията няма да е добър за вас. Не можете да направите нищо, за да промените случващото се.

Водолей
Оптимизмът ще ви бъде необходим през целия ден. Нямате никакъв късмет и неуспехите ви заплашват да ви обезверят. Вярвайте в доброто и в положителния изход от всяка ситуация, за да се справите с проблемите.

Риби
Днес имате възможност да поемете съвършено нова посока в живота, която ще ви отведе на местата, на които винаги сте си мечтали да бъдете. Всичко зависи от вашата собствена нагласа и желание за успех.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay