Дневен хороскоп за понеделник, 27 октомври 2014

Какво ще ви се случи през последния понеделник от месец октомври?

Дневен хороскоп за понеделник, 27 октомври 2014

За да следите какво ви очаква през всеки ден от седмицата, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook! А сега разберете какви емоции ви носи днешният ден.

Овен
Носите отговорност за всяка своя постъпка и изречена дума, така че недейте да бягате от нея. Това, че изразявате мнението си по теми, които не ви засягат, не ви прави по-малко отговорни. Заставайте твърдо зад думите си. В противен случай хората губят доверието си във вас.

Телец
Чувствате, че обкръжението от хора, в което се намирате напоследък, не е вашето място. Интересите и приоритетите ви са коренно различни, не можете да постигнете съгласие по нито една тема. Положете повече усилия към взаимното разбирателство.

Близнаци
Харесва ви да бъдете в центъра на вниманието и днес тази възможност ще ви бъде предоставена. Не злоупотребявайте с шанса си - използвайте го особено мъдро. 

Рак
Трудностите в любовен план малко по малко ще бъдат оставени в миналото. За да се случи това, трябва и вие, и партньорът ви да направите известни компромиси. Тази връзка няма как да просъществува, ако не сте готови на жертви в нейно име. 

Лъв
Здравословни проблеми ви отнемат силата през целия ден. Лека настинка или просто известна неразположеност - каквото и да е онова, което вреди на физическото ви състояние, то няма да успее да сломи духа ви.

Дева
Имате време да помислите върху бъдещите си планове. Днес обаче на преден план ще изникне въпрос, който изисква бърз отговор. Реагирайте навреме, за да успеете да се справите с един евентуален бъдещ проблем.

Везни
Играете си с огъня и е напълно възможно да се опарите. Дотолкова сте залисани в играта, която сами сте започнали, че отдавна сте забравили, че това вече не е просто една невинна шега. Помислете по въпроса!

Скорпион
Предстоят ви щастливи емоции в любовта. Човекът, когото обичате, ще ви изненада приятно и ще ви накара да се чувствате обичани и ценени. Върнете жеста - една връзка не се крепи на добро отношение само от едната страна.

Стрелец
Лутате се в лабиринт от въпроси. Няма как да знаете отговора на всеки един от тях. Причината за случващите се в живота неща често остава неизвестна. Понякога просто трябва да не се питате какво и защо се случва, а просто да живеете живота си.

Козирог
В рамките на днешния ден ви очакват финансови печалби. Използвайте спечелените пари разумно и не се поддавайте на първоначалната еуфория. 

Водолей
Каквото и да се случи през днешния ден - хубаво или лошо, няма да повлияе в никаква посока на плановете ви. Твърдо стоите зад решенията си и не позволявате на нищо да ви накара да отстъпите!

Риби
Спор с близък приятел ще развали настроението ви. Помислете дали сте постъпили правилно и се извинете, ако решите, че не сте. Приятелите са едно от най-важните неща в живота. Не си позволявайте да ги изгубите!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay