Дневен хороскоп за понеделник, 27 юли 2015

Вижте какво ви очаква през първия ден от седмицата

Дневен хороскоп за понеделник, 27 юли 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
С подкрепата на влиятелна личност ще ускорите работата си по финансов или друг важен за бъдещето ви проект. Каквото и да е развитието днес, не забравяйте, че решенията трябва да са ваши, затова действайте с премерен риск. Обратното може да ви върне в начална позиция.

Телец
Ще вложите знания и опит в работата си по нов проект или друга интелектуална задача. Това ще ви помогне по-лесно да се справите с непредвидените затруднения. Вслушвайте се в интуицията си и в съветите на онези, на които вярвате.

Близнаци
Ще отделите голяма част от времето си за задачи, чието приключване предстои. Направените изводи и взети решения ще бъдат от важност за дни напред, затова бъдете последователни в действията си. Очаквайте хубави новини.

Рак
Предстоят ви много задачи, коя от коя по-важна и неотложна, трябва да запретнете ръкави. Бюрократичните спънки също ще бъдат част от пейзажа, но с повече търпение и бърза мисъл ще се справите. Ако ваканцията ви сега започва, очакват ви незабравими срещи и преживявания.

Лъв
Разчитайки най-вече на себе си, нещата ще се подреждат пропорционално на вложените усилия. Романтичните емоции ще останат на втори план, давайки предимство на чувството ви за справедливост. Очаквано добро развитие на проблем или друго желано събитие ще ви зареди положително.

Дева
Делови решения ще ускорят започнати проекти и е възможно да се повиши и напрежението в живота ви. Денят ще бъде делови и напрегнат. Задачите ще ви притискат със сроковете си. Не се притеснявайте излишно, имате потенциал да се справите и то много добре.

Везни
Ще се погрижите за детайлите, за да няма изненадани, и спокойно ще продължите започната задача или проект. Ако изпитвате неудовлетворение на работното място или по други причини желаете да го смените, потърсете ново, като се възползвате от познанствата си.

Скорпион
Ще работите върху проблем, който през последните дни ви създава повече безпокойство. От друга страна, отношенията ви с близък човек не се развиват добре и това ви пречи да живеете спокойно. Има решение, стига да го потърсите. Потиснете емоциите си и не предизвиквайте с нищо съдбата.

Стрелец
Дайте свобода на близките си да решават сами проблемите си, не ги ограничавайте в решенията им заради своето виждане за нещата. Като по-мъдри и преминали през какво ли не хора, ги насърчете към развиване на уменията им, придобиване на нови знания и изяви. Нечия безусловна подкрепа ще ви зарадва.

Козирог
Нови придобивки или приятелски жест ще внесат хубаво настроение в деня ви. Това ще се отрази и на общуването ви. Загърбвайки, макар и само за миг, личните си интереси, ще откриете, че светът не става по-лош, а напротив.

Водолей
Ще ви се отдаде възможност да помогнете на някого и с изненада ще откриете, че това ви прави щастливи. Готовността ви да бъдете полезни е стъпка напред към духовното ви развитие. Доброто ще ви подтикне и към друга хуманна инициатива, към която ще приобщите и нови хора.

Риби
Ще споделяте задоволството си от добре свършена работа с хората, които стоят зад вас. Предстоят ви и други общи проекти, добрите взаимоотношения с екипа ви са определящи за бързото им и успешно приключване.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay