Дневен хороскоп за понеделник, 28 април 2014

Какъв се очертава да бъде първият ви работен ден?

Дневен хороскоп за понеделник, 28 април 2014

Вижте какъв се очертава да бъде първият ден от седмицата и се подгответе за събитията от сутринта. Дори да не вярвате в съдбата, не е излишно да разполагате с план!

Овен
Абстрахирайте се от материалната страна на живота и обърнете внимание на вътрешния си свят и израстване. Огледайте се и ще откриете много вълнуващи и вдъхновяващи неща. Обсъждайте с приятели политика, религия, културни събития.

Телец
Днес сте любопитни и искате да разберете повече за света, освен това сте настроени романтично и може би ще намерите нов обект на интереса си. Срещнете се с приятели или просто излезте на разходка.

Близнаци
Днес не сте в най-добрата си форма по отношение на комуникацията, но това не е проблем, защото ще сте заети повече с документи и самостоятелни задачи. Възможно е да се отегчите в края на деня, затова си купете книга.

Рак
Няма да имате време за спокойствие или почивка днес, вероятно някой ще се нуждае от помощта ви или ще трябва да приключите започнатите проекти. Очакват ви дълги телефонни разговори и разяснения.

Лъв
Комуникацията е силната ви страна днес, ще се радвате на внимание и успехи по време на презентации или преговори. Вечерта не отказвайте покана за среща или за парти – имате нужда да си поемете въздух.

Дева
Днес сте изпълнени с добри намерения и светли цели, но не е ясно колко от тях ще се реализират. Бъдете внимателни, защото шансовете ви за успех в работата и в личните отношения са 50 на 50.

Везни
Денят е подходящ за кореспонденция, премествания, пътувания и разговори. Връзките с чужбина ви носят успех и нови възможност. Отпуснете се и се опитайте да извлечете максимума от всяка ситуация.

Скорпион
Трудно ви е да се концентрирате днес, но ако запазите любопитството и доброто си отношение към света, имате всички шансове за успех. Бъдете отворени и ще научите много по време на срещи и разговори.

Стрелец
Очертава се хубав и вдъхновяващ ден за вас. Вложете енергията си в нови контакти и в задълбочаване на вече установени връзки. Имате нужда от кратко пътуване – това ще ви даде възможност да натрупате свежи идеи.

Козирог
Обърнете внимание на себе си – четете, разговаряйте с хора, които са ви интересни. Това може да ви донесе просветление по въпроси, които отдавна ви измъчват или стоят нерешени.

Водолей
Днес атмосферата е дружелюбна и ви се иска да общувате с повече хора. Ще имате всички възможности за това, но внимавайте да не се претоварите в края на деня. Запазете част от новите си идеи за себе си.

Риби
Можете да постигнете повечето си цели днес – изпълнени сте с оптимизъм и има защо. Все пак не поемайте прекалено големи рискове. Ще се наложи да общувате с чужденци.

За да следите вашия дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 28.04.2014|18:07
Много интересен ми е хороскопът за днес .
6
Не е посочен 28.04.2014|16:50
Само някой да ме покани на парти и отивам.
5
Не е посочен 28.04.2014|16:21
Ами да за днес познато.
4
Не е посочен 28.04.2014|14:41
Шансовете ми за успех са 50 на 50, не звучи лошо :)
3
Не е посочен 28.04.2014|11:37
е щом казвате :)
2
Не е посочен 28.04.2014|10:59
не си го следя
1
Не е посочен 28.04.2014|09:48
Наистина днес ми е трудно да се концентрирам, предвид, че не се и наспах достатъчно и сега се чувствам изморена.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay