Дневен хороскоп за понеделник, 29 август 2016г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 29 август 2016г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес е подходящ ден да преразгледате целите си. Не да се отказвате от тях, а по-скоро да станете още по-амбициозни. Трябва да сте изпълнени с ентусиазъм и оптимизъм.

Телец

Днес трябва да си разпределите задачите с колегите. Опитайте се да останете спокойни и да не създавате излишни спорове. Не стигайте прекалено далеч.

Близнаци

Днес ще откриете, че ваш нов приятел или познат е много по-влиятелен, отколкото сте мислили. Може да ви бъде полезен, ако се сближите.

Рак

Въпреки че се чувствате така сякаш светът се разпада, днешната промяна е положителна. Обмислете ситуацията преди да започнете да се измъчвате и ще осъзнаете, че е за добро.

Лъв

Днес е възможно да имате проблеми в отношенията с половинката. Ако сте необвързани, тази вечер е подходяща за срещи. Но очакванията ви може да се разминават с реалността.

Дева

Време е за нови, големи идеи. Постарайте се да бъдете отворени към тях. Това не означава, че сте слаб противник. Задавайте правилните въпроси.

Везни

Открийте вашата творческа страна днес и вижте дали можете да измислите нещо ново и интересно. Може да е нов арт проект или нещо съвсем дребно от ежедневието.

Скорпион

Предстои ви голяма изненада. Човек, който си мислите, че познавате добре ще ви покаже, че не е точно това, за което се представя.

Стрелец

Без значение дали търсите човек, с който да се срещате или просто нов приятел, денят е подходящ за нови запознанства. Дори да не спечелите това, което искате, ще имате един познат повече.

Козирог

Днес сте вдъхновени и имате големи мечти за бъдещето. В момента искате да действате бързо, но по-добре първо помислете.

Водолей

Направете голяма крачка напред. Знаете къде искате да отидете и пътят е ясен. Можете да направите много за напредъка и израстването си днес.

Риби

Вашият интелект е невероятно силен в момента и трябва да сте в състояние да обясните нещата много по-просто. Все пак е възможно хората да не ви разберат, но поне сте опитали.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay