Дневен хороскоп за понеделник, 29 септември 2014

Какво ли ви очаква през първия работен ден от седмицата?

Дневен хороскоп за понеделник, 29 септември 2014

Ето, че настъпи краят на месец септември, а заедно с него пристигна и първият работен ден от новата седмица. Проверете какво да очаквате от него, за да бъдете готови, когато събитията се случат. 

А за да следите хороскопа си за всеки ден от седмицата, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Денят се очертава спокоен и лишен от неочаквани събития. Всичко в рамките на този понеделник ще се случва така, както сте го планирали. В работата това важи с пълна сила.

Телец
Подгответе се за неприятности в службата. Някой няма да бъде доволен от свършената от вас работа и ще ви се наложи да се доказвате. Положете необходимите усилия и всичко ще бъде наред!

Близнаци
Първият работен ден от седмицата за вас е усмихнат и щастлив. Нищо, дори най-тежката и трудна задача в работа, не е способно да развали страхотното ви настроение. Наслаждавате се на всяка минута и хората около вас несъмнено го забелязват.

Рак
Опитайте се да бъдете малко по-сдържани в рамките на деня. Избухливостта, която често ви "посещава" напоследък, трябва да бъде оставена на заден план. Имате важна работа за вършене, а агресивността няма да помогне с нищо за нейното изпълнение.

Лъв
Предстои ви пътуване, което изцяло е превзело мислите ви. Не сте съсредоточени и това пречи на работата ви. Съсредоточете се върху днешния ден, за да бъдете максимално продуктивни в офиса. Ваканцията няма да избяга.

Дева
Напоследък не сте в най-добрата си форма. Оставили сте много неща на заден план, а сред тях са спортът, приятелите и забавлението. Променете това! В противен случай рискувате да попаднете в капана на самотата и отчуждението.

Везни
Октомври е месецът на Везните и те ще бъдат в топ форма във всяко едно отношение през следващите дни. Още от днес започва изкачването по стълбицата както в професионален, така и в личен план. Положените усилия най-сетне започват да се възнаграждават!

Скорпион
Мислите ви са някъде другаде и вие сякаш не се чувствате на място в иначе познатата ви среда. Нуждаете се от уединение, за да помислите върху нещата, които ви тревожат, и да намерите начин да се измъкнете от неприятната ситуация.

Стрелец
Днес е идеален ден за творческа дейност и посещаване на различни артистични събития. Отдайте се на културни мероприятия след работа и така ще презаредите след дългия работен ден.

Козирог
Затрупани сте с работа и нямате свободно време за себе си и за семейството си. Уверете се, че не ги измествате на заден план и се подсигурете, че те знаят, че това положение не зависи от вас. Бъдете откровени с най-близките си.

Водолей
Почивката отдавна свърши, но носталгията по нея все още ви владее и отказва да ви напусне. Вземете се в ръце и се погрижете за всички неотложни задачи. Забавлението може да почака.

Риби
Обичате природата и, за щастие, днешният понеделник е благоприятен за поход в планината. Отдайте се на няколко часа активна почивка с разходка сред природния свят. Няма да съжалявате!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay