Дневен хороскоп за понеделник, 29 юни 2015

Новата седмица вече настъпи. Какво да очаквате от първия ѝ ден?

Дневен хороскоп за понеделник, 29 юни 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Първият работен ден от седмицата ще ви затрупа с работа, която по принцип е чужда отговорност. Не позволявайте на никого да се възползва от добрината ви - погрижете се за всичко този път, но при следващ подобен опит просто откажете.

Телец
Долавяте известна неприязън, насочена към вас от човек, от  когото най-малко сте очаквали подобно отношение. Опитайте се да разберете на какво се дължи то, за да си направите извод дали вината е ваша, или не.

Близнаци
Смут в емоционалното ви състояние ще накара околните да се тревожат за вас. Държите се някак различно и изобщо не приличате на себе си. За това, естествено, си има причина. Ако я споделите с доверен човек, може и да ви олекне.

Рак
Иска ви се да направите нещо добро за другите. Може да е някаква благотворителна иницатива или просто мил жест към непознат, но ще ви накара да се чувствате полезни и значими. Правете това по-често.

Лъв
Имате нужда от почивка и то не заради преумора от работните задължения, а заради лични проблеми, които ви изтощават и отнемат цялата ви енергия. Няма как да забравите за тях, но можете да се абстрахирате от всичко негативно за няколко дни.

Дева
Тъгувате по отминали събития, а това няма да ви донесе радост. Разберете, че със спомени не се живее. Трябва да си създадете нови чрез неповторими емоции и щури преживявания.

Везни
Днес ще получите успокоението, което чакате през целия уикенд. Проблем, който дълго време не можете да разрешите, най-накрая намира своето естествено решение. Вече можете да си отдъхнете.

Скорпион
Качествата, които притежавате, са изключително силни и затвърждават позицията ви на лидер. Трябва обаче самите вие да вярвате в тях, ако искате и хората да ги забележат.

Стрелец
Сред хората в близкото ви обкръжение има човек, който се нуждае от съвет. Той никога не би го признал, затова е необходимо да наблюдавате внимателно кой точно от приятелите ви се намира в затруднено положение в момента.

Козирог
Предприемате начинание, което изисква подготовка и огромно внимание. Ако не сте положили необходимите грижи за гладкото му протичане, най-добре го отложете за тогава, когато ще бъдете наясно с какво се захващате.

Водолей
Изкуственото ви поведение няма да заблуди никого. Дори и да не харесвате някого, не е необходимо да сте груби, но лицемерното отношение е още по-непропоръчително. Поправете се.

Риби
Днес ще се натъкнете случайно на човек, когото не сте виждали от дълго време насам. Срещата ви ще предизвика смесени чувства във вас. Не знаете дали да се радвате, или не - наистина сте объркани.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay