Дневен хороскоп за понеделник, 29 януари 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 29 януари 2018 г.

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Ще преоткриете партньора си по един нов начин. И ще се влюбите още веднъж. Ще усещате силен прилив на радост и приятни емоции.

Телец

Възможно е нещо да разклати семейния баланс. Вслушайте се в сърцето си и не позолявайте на дребните неща да разрушават голямото.

Близнаци

Вършите задълженията на работното си място бавно, но с много старание и това дава подобаващите резултати. Очаква Ви романтична изненада от близкия човек.

Рак

Ще се справяте блестящо със задълженията на работа. Във връзката Ви, обаче, нещо куца и това Ви измъчва от определно време. 

Лъв

Днес ще изпитвате нужда да се срещате с близки приятели, които напоследък като че ли сте оставили на заден план, понеже все не Ви остава време. 

Дева

Чувствате се изпълнени с енергия. Това ще си проличи, както на работното Ви място, така и през останалата част от деня. Ще свършите много неща. 

Везни

Като че ли сте достигнали лимита на възможностите си. Ще се чувствате уморени и на прага на силите си. Нужна Ви е активна почивка.

Скорпион

Днес, освен че ще разрешавате сложни казуси на работа, ще се наложи да се справяте и с важни семейни въпроси. Подходете разумно и отговорно, защото другите разчитат на Вас.

Стрелец

Ще имате възможност да забавите темпото на работа, за да можете да пренасочите тази енергия в личния си живот, който има остра нужда от това.

Козирог

Днес ще усеете да пожънете успеха на неуморния си труд и поемането на много задължения извън работното Ви време. Вкъщи ще цари хармония и любов.

Водолей

Днес ще имате закрилата и подкрепата на близките си. Това ще Ви даде сили да действате по начина, по който сте си наумили. Денят ще бъде сантиментален.

Риби 

Ще се осмелите да свършите започнатите дейности до края. От известно време нещо Ви е спирало, но сега е моментът за действие.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay