Дневен хороскоп за понеделник, 3 август 2015

Разберете какво предстои

Дневен хороскоп за понеделник, 3 август 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Дайте простор на въображението си, като го насочите към полезните за вас действия. Ще отбележите силно присъствие на работното място и в среди, които могат да оценят конструктивната ви и гъвкава мисъл, както и практичните ви действия. Лидерските ви умения ще се проявят и в други посоки, стига да сте благосклонни към ситуацията и да не проявявате ината си.

Телец
С добрите си познания, опит и ерудиция ще предвиждате ходовете на онези, които ви интересуват, откривайки по този начин добри перспективи за себе си. С доказаните си качества ще привличате вниманието към себе си и няма да се затрудните в организацията на сложна задача. Пътуванията ще ви носят удовлетворение.

Близнаци
Добре е да се възползвате от деловите си и бизнес познанства, за да придвижите напред интересуващ ви въпрос. Заниманията на други от вас са свързани с финализиране на сделка, която ще подобри финансите и ще създаде условия за бъдещи реализации в сферата на интересите. Пътуванията ви ще са с очакваните резултати.

Рак
Познанията и натрупаният ви опит в работата ви ще ви улеснят в деловите задачи. Защитавайки интересите, своите и на клиентите ви, ще работите и постигате повече. Щадете нервите си и живейте по-спокойно. Предстоят развития в интимния ви живот. Денят е подходящ и за срещи с приятели, които не сте виждали отдавна.

Лъв
Ще се чувствате удобно с човека до себе си, откривайки хубавите му страни. Атмосферата на работното място може да ви създаде напрежение, но има решение. Внесете повече яснота по въпросите, които са тема на спора и нещата ще си дойдат по места. Пътуванията ще са част от ангажиментите ви, но ще преминат без излишни тревоги.

Дева
Къде с охота, къде не, но ще се съобразите с нечии изисквания, запазвайки добрите отношения помежду ви. Умението ви да излагате по достъпен начин мислите и очакванията си ви помага да продължавате без особени спадове. В личния ви живот също бъдете предсказуеми, повече се раздавайте и ще се радвате на взаимност.

Везни
С желание ще се заемете с осъществяването на по-специална задача, изпълнението на която ще ви удовлетвори морално и финансово. За нещата, които не зависят от вас, ще трябва да се съобразявате с други хора, а това изисква да сте по-търпеливи. Щадете здравето и не се претоварвайте с работа и вълнения.

Скорпион
Нечие внимание ще ви се отрази ободряващо и ще създаде усещане за значимост. Активността ви ще се подобри, за което ще говорят и резултатите в края на деня. Ще подобрите и здравословното си състояние, заложете на повече движение и позитивни мисли.

Стрелец
С добър дух и настроение ще се заемете с нещо ново, очаквайки чрез него да внесете положителна промяна в живота си. Атмосферата в дома ще допринася за добрите ви намерения. Обединените ви усилия ще улеснят създаването на повече удобства и градивни планове за бъдещето.

Козирог
Ако се отнесете с повече внимание към мнението на другите, то ще си създадете нови приятели и ще улесните изпълнението на задачите си днес. Обемът информация, която поемате и натовареността ви се отразяват на емоционалното ви и физическото  състояние, което ви прави раздразнителни и пречи на връзките ви.

Водолей
Денят носи развития за търсещите нова работа и онези, които се нуждаят от подкрепа. Съдбата ще ви изпрати подходящите хора и с техните предложения ще намерите нещо за себе си. Щадете здравето си и избягвайте натоварващи ви емоционални и физически състояния. Зарадвайте близките си с нещо специално.

Риби
Каквито и затруднения да срещнете по реализацията на професионална задача, няма да се откажете. Имате силна мотивация и тя подхранва енергията и очакванията ви. Но щадете нервите си и не издребнявайте за незначителни неща. Има кой да ви помогне и това ще върне усещането ви за значимост.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay