Дневен хороскоп за понеделник, 30 юни 2014

Какво ви очаква в първия ден от седмицата?

Дневен хороскоп за понеделник, 30 юни 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес няма да имате време да се излежавате. Ще бъде доста зает за вас ден. Но не се притеснявайте - занапред ще имате много усмивки и хубави моменти в живота си.  

Телец
Уверете се, че нещата вървят добре за вас. Не се отказвайте от проектите си и продължавайте напред. Очакват ви много успехи.  

Близнаци
Новините днес са много добри. Очаква ви чудесно време - ще се забавлявате и няма да има драми в живота ви. Дори може да повдигнете духа на някого.  

Рак
Похарчете толкова пари, колкото ви се иска. Нещата се подобряват за вас и сте в добро финансово състояние. Само внимавайте да не се скарате с колегите си.  

Лъв
Чудесно време е да станете креативни в работата или в любовния си живот. Има стари решения на проблеми, които още работят за вас. Поживейте си, без да се притеснявате.

Дева
Животът става много зает днес, но ще сте в състояние да се преборите с всички. Очаква ви величие. Чудесен човек иска да изпълните даденото към него обещание, затова не го подвеждайте.  

Везни
Природната ви дарба да водите хората се показва на преден план днес. Обмислете бъдещето с близките ви и те може да се съгласят, каквито и луди планове да имате.  

Скорпион
Хитростта винаги е сила и ще ви помага да се справите с всичко. Ще изскочат много нови възможности за вас. Дори да усетите предизвикателството, продължавайте да се бутате напред.  

Стрелец
Лесно е да сте щастливи днес. Отдайте се на малките неща - те ще ви донесат емоциите, за които мечтаете от толкова дълго време.  

Козирог
Споделянето може да не е много сполучлива тактика днес. Още повече, ако приятелите ви не споделят мнението ви. Опитайте се да си поемете дълбоко въздух и да се успокоите.  

Водолей
Нова връзка е много важна днес. Не е необходимо да сте романтични. Това означава една истинска разлика. 

Риби
Имате прекалено много неща и не се знае как ще успеете да се справите. Опитайте се да превъзмогнете проблемите, които имате, без излишен шум.  

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 30.06.2014|11:01
Супер ми е зодията за днес :)))
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay