Дневен хороскоп за понеделник, 31 август 2015

Какво ще ви се случи през последния ден от месец август?

Дневен хороскоп за понеделник, 31 август 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Светът е далеч по-добро място, когато се научите да гледате на всяка пречка като на предизвикателство. Щом успеете да го преодолеете, ще повярвате в силите и уменията си. Което ще ви зареди с огромна доза оптимизъм за бъдещето.

Телец
Търсите причина да се откажете от вече планирано събитие. Приятелите ви няма да бъдат особено доволни от опитите ви да се измъкнете. По-добре им обяснете каква е причината за нежеланието ви да изпълните обещанието си, вместо да се опитвате да ги заблудите.

Близнаци
Внесете разнообразие в ежедневието си, като си спретнете щури събития, които да ви осигурят свежи емоции. Имате нужда от веселие, което да ви разсее от проблемите, които така или иначе за момента няма как да разрешите.

Рак
Чувствате се на върха на щастието, а причината за тази сърдечна радост е любовта. Новата тръпка в живота ви ви кара да вярвате, че най-накрая сте открили сродната си душа.

Лъв
Шумното поведение на компания, в която попадате днес, ще ви изнерви и ще ви донесе много негативни емоции. Наложително е да прекарате целия ден с тези хора, затова се въоръжете с търпение.

Дева
Търпите обидите, които ви нанася ваш близък човек, само защото знаете, че той преминава през труден период в живота си. Това обаче не означава, че трябва да излива гнева си върху приятелите си. Реагирайте навреме.

Везни
Държите се лошо с човек, който ви е принудил да излъжете заради него, за да си осигури благополучие. Съгласили сте единствено за негово добро, но поведението му ви кара да съжалявате за решението си.

Скорпион
Ранните часове на деня ще бъдат доста напрегнати за вас. На работното място сте затрупани с милион задачи, които ви се струват невъзможни за изпълнение. Концентрирайте се и няма да бъде никак невъзможно да се справите.

Стрелец
Колебаете се как да постъпите в ситуация, която изпитва моралните ви качества. Бъдете себе си и се водете само от личните си мотиви. Съображенията на хората около вас не могат да бъдат аргумент.

Козирог
Единственото, което искате в момента, е да си почивате вкъщи. Денят ви е мрачен и изобщо не ви е до работа. Няма как да избягате от задълженията си - съсредоточете се и влезте в ритъм.

Водолей
Вечерта предоставя възможност за събитие, което е силно нетрадиционно за вас. Няма нищо лошо в това от време на време да разнообразявате заниманията си. Може пък да откриете нова страст там, където най-малко сте очаквали.

Риби
Гарантирате си спокойствие, като не позволявате на никого да ви занимава със задължения, които не са ваша отговорност. Омръзнало ви е да вършите чужда работа, без да извличате дивиденти от това.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay