Дневен хороскоп за понеделник, 6 юли 2015

Какво предстои през първия работен ден от новата седмица?

Дневен хороскоп за понеделник, 6 юли 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Предстои ви среща, от която зависи просперитетът на работното ви място. Постарайте се да се представите максимално добре, като демонстрирате уменията си, и затвърдите вярата на околните в способностите си.

Телец
Отношенията ви с половинката са леко обтегнати днес. Причината за това е случка, която успява да изнерви и двама ви. Преценете дали си заслужава да се ядосвате за минали събития и ако не - продължете напред с усмивка.

Близнаци
Състоянието ви в моемента е просто блестящо. Това се отнася и за личния, и за професионалния ви живот, а особено - за финансовото ви състояние. Ще получите повишението, което чакате от дълго време насам.

Рак
Трябва да обърнете повече внимание на собственото си благополучие. Не е лошо да се занимавате с проблемите на другите, но в крайна сметка вашият живот е най-важен. Погрижете се за него.

Лъв
Сутринта ви носи спокойствие и като цяло денят ще бъде освободен от всякакво напрежение и негативни емоции. Дори на работното място ситуацията е лежерна и не сте затрупани с многобройни задачи, както през последните няколко дни.

Дева
Срещате предизвикателство, което ще изпита нервите ви. Ще ви отнеме много време да се справите с неприятната ситуация, но успеете ли, ще знаете, че за вас вече няма невъзможни неща в сферата, в която сте избрали да се развивате.

Везни
Днешният ден ви носи неочаквана новина. Щастливата вест ви изненадва приятно и ви осигурява добро настроение за дълго време. Малко по малко започвате да се учите да се радвате на малките неща в живота и това определено е във ваша полза.

Скорпион
Семейни проблеми разклащат връзката с близките ви през този ден. Изключително важно е да подходите сериозно към ситуацията, за да не се окажете в положение, което вече ще бъде трудно да промените.

Стрелец
Държите се прекалено пренебрежително към своите близки. Те имат нужда от вас, а вие сякаш изобщо не се интересувате от тяхното състояние. Знаете, че не е така, но трябва да им го докажете.

Козирог
Любовта за вас е твърде болезнена тема. Напоследък нямате никакъв късмет в любовен план и това ви напряга и тревожи. Не се притенсявайте - голямата обич изисква време и търпение. Рано или късно ще я получите!

Водолей
Днес предстои да научите важен урок, който ще донесе отговор на отдавна измъчващ ви въпрос. Не забравяйте, че човек се учи, докато е жив. Никога не е твърде късно да промените разбирането си за света.

Риби
Вие сами решавате кое е най-доброто за вас. Ако позволите на другите да взимат решение вместо вас, ще си осигурите живот, който не харесвате. Вашето мнение е от първостепенно значение.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay