Дневен хороскоп за понеделник, 8 декември 2014

Нова седмица - нови преживявания

За да започвате деня си със своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Сякаш нямате сили да се разправяте повече с колегите си. Днес чашата ще прелее и ще си изпуснете нервите. Последствията обаче може и да не са лоши за вас, а напротив - всичко да си дойде на мястото.

Телец
Очаквате важно обаждане, което обаче няма да е днес. Ето защо по-добре е да се концентрирате върху текущите си задачи, а всичко останало ще се случи, когато му е времето.

Близнаци
Усещате, че не контролирате ситуацията и това ви побърква. А не смятате ли, че може би веднъж поне би било добре да не сте вие онзи, който носи отговорност? Поемете си дълбоко въздух и помислете в тази посока.

Рак
Музиката днес ще ви помогне да запазите спокойствие и благоразположение на духа. Започнете деня си с любимо парче, за да върви всичко гладко.

Лъв
Какво ще се случи, ако веднъж признаете, че не сте прави? Можете само да спечелите. Днес е чудесен ден за такъв експеримент...

Дева
Инатът ви пречи да взимате разумни решения. Откажете се от идеята, че винаги трябва вие да определяте правилата на играта. По-скоро се опитайте да откриете положителното във всяка ситуация.

Везни
Какво ли ще се случи, ако покажете чувствата си? Само хубави неща, твърдят звездите! Напълно възможно е да предизвикате ответна реакция, която да ви зарадва много. 

Скорпион
Опитайте се днес да не взимате важни решения, защото денят просто не е подходящ. Отложете всичките си големи ангажименти и станете по-ниски от тревата... 

Стрелец
Смятате, че тази работа не е за вас, но не сте прави. Много скоро ще ви стане интересно, просто трябва да проявите търпение в правилния период от живота си. Денят е подходящ за полагане на усилия, които няма да останат незабелязани.

Козирог
Вашата аура днес ще привлече някого, който ще промени живота ви към по-добро. В личен план всичко ще се подреди много скоро - чакането си е заслужавало.

Водолей
Вашите оплаквания влияят изключително изнервящо на всички. Затова и се карате толкова често с хората. Вместо да бъдете такива песимисти, се опитайте да промените мирогледа си. Днес денят е подходящ за промяна в личен аспект.

Риби
Предстои ви ден, в който ще покажете, че сте истински професионалист. Никой повече няма да го подлага под съмнение. Звездите ви подкрепят - трябва да сте уверени във възможностите си!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay