Дневен хороскоп за понеделник, 8 февруари 2016

Какво да очаквате от деня?

Дневен хороскоп за понеделник, 8 февруари 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Първият ден от седмицата за вас няма да бъде толкова натоварен, колкото сте предполагали. На работното място атмосферата е спокойна и дори ще успеете да наваксате със задачите си.

Телец
Притежавате умения, които пропилявате на вятъра просто защото ви е страх да направите първата и така важна крачка към осъществяване на мечтите си. Запомнете, че съдбата обича смелите!

Близнаци
Ще получите обаждане, което ще ви донесе изненадваща новина. Това известие първоначално ще ви смути, но след като обмислите ползите, които може да извлечете от него, нещата ще придобият по-позитивен оттенък.

Рак
Ходите на места, на които не принадлежите, с хора, които по никакъв начин не ви допълват. Искате да се харесате на околните, но не това е правилният подход. Ако другите не ви симпатизират заради това, което сте, значи проблемът си е лично техен.

Лъв
Изгубили сте добрия навик да се грижите за себе си. Пренебрегвате собствените си нужди, за да успявате да угодите на близките си. Колкото и да е похвална подкрепата, която им оказвате, тя не трябва да бъде за сметка на собственото ви благополучие.

Дева
Искате да прекарате един ден далеч от всички хора около себе си. Не бихте отказали няколко часа в пълно уединение, но трябва сами да си ги издействате, защото няма как ангажиментите ви да бъдат поети от другиго.

Везни
Срамежливостта, която проявявате понякога, не е във ваш ущърб, а напротив. Днес свенливостта ви ще привлече вниманието на човек от срещуположния пол, който уважава това качество у жените. Не пренебрегвайте това запознанство.

Скорпион
Следвате знаци, които са поставени във важни моменти от живота ви само за да ви заблудят. Ще разберете това, когато вече е късно да се върнете назад. Вместо това се отклонете от пътя и стигнете до целта по свой начин.

Стрелец
Бягате от усещането за самота, но то не престава да ви застига. Ако искате да се спасите от това чувство, трябва на първо място да признаете пред себе си, че подобна емоция изобщо съществува в деня ви. Чак тогава ще бъдете способни да се борите с нея.

Козирог
Днес от вас се изисква концентрация, за да съумеете да изпълните всичките си работни задължения. Забравете за личните си проблеми и се отдайте изцяло на работата. Това може и да ви помогне да се разсеете и след това да разрешите собствените си дилеми по-лесно.

Водолей
Над вас бди ангел хранител, който ви пази във всяка стъпка, която предприемате. Напоследък му създавате доста трудности, защото се впускате в необмислени начинания. Започнете да премервате по-добре рисковете!

Риби
Отчаяни сте и бихте направили и невъзможното, за да откриете решение на проблем, от който не можете да избягате от дълго време насам. Отговорът се крие на твърде очевидно място - там, където дори не сте подозирали, че можете да го търсите!

3 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay