Дневен хороскоп за понеделник, 9 март 2015

Какво ще ви "сполети" през първия работен ден от седмицата?

Дневен хороскоп за понеделник, 9 март 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп и в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Денят ще бъде напрегнат за вас и вашето семейство. Изправени сте пред ситуация, която изисква бързата ви реакция. Действайте в екип, за да постигнете най-добрия резултат.

Телец
Днес ще ви бъде предоставена възможност да си припомните старо хоби, което през последните години сте изоставили. То ви носи радост - практикувайте го по-често.

Близнаци
По най-трудния начин ви се напомня кои са най-важните неща в живота. Напоследък търсите единствено личната си изгода от всяка една ситуация и забравяте да мислите за хората около себе си.

Рак
Очаквайте важно обаждане, което ще окаже голямо влияние върху живота ви в момента. Новината, която ще научите, ще обърка плановете ви, но в положителна посока.

Лъв
Среща с един от най-добрите ви приятели осмисля целия ви ден. Този човек наистина ви мисли доброто и ще ви помогне с изборите, които трябва да направите. Отблагодарете му се.

Дева
Ежедневието ви ви се струва лишено от смисъл. Наскоро от него си е тръгнал важен за вас човек и то не по собствена воля. Усещате липсата му всяка минута. Времето лекува всички рани!

Везни
Непрестанното чакане ви влудява. Все повече ви омръзва да оставяте живота си в чужди ръце. В момента обаче нямате възможност да контролирате събитията. Въоръжете се с още малко търпение.

Скорпион
По заобикален начин ще получите сигнали, на които трябва да обърнете внимание. Те се отнасят до осигуряването на собственото ви благополучие. Обръщайте внимание на малките неща.

Стрелец
Искате онова, което не можете да имате. Знаете, че сте положили всички усилия, за да го получите, но нещата просто не се получават. Явно това нещо не ви принадлежи. Време е да се откажете.

Козирог
Обмисляте да направите нещо, което може би ще застраши успешния завършек на ситуацията, в която се намирате в момента. Преценете плюсовете и минусите на това рисковано начинание. Не искате всичките ви усилия да отидат на вятъра!

Водолей
Хората около вас не са съгласни нито с изборите, които правите, нито с начина, по който сте решили да живеете живота си. Ако вие сте убедени, че постъпвате правилно - следвайте интуицията си.

Риби
Днешният ден няма да се различава с нищо от всички останали. Обичайните хора около вас, обичайните задължения и отговорности. В живота ви в момента цари пълна хармония!

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay